Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik az a társkereső alkalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a társkereső alkalmazás, ahol a legkevésbé felszínesek a nők?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 23. 12:10
1 2 3
 11/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
62%

Igen, így biztos majd haladtok 1ről a 2re hogy itt mérgelődtök és utáljátok kollektíven a nőket, és nem adtok senki semmilyenek típusú tanácsára.

Play stupid games, win stupid prizes...D

2020. ápr. 23. 13:04
 12/25 anonim ***** válasza:
19%

Dr Genya, én plusszoztam az első írásod, mert sértő, de igaz. A netes társkeresőknél hozni kell egy minimumot a fényképeken. Ezen hiába vitázna bárki, mert ezen változtatni nem lehet.

A Lacika és Katika nem társkeresőn ismerkedtek meg.

2020. ápr. 23. 13:15
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
#11: Én nem látok itt egy tanácsot se tőled. Amit te csinálsz az ugyanúgy általánosítás és utálkozás. De gondolom neked szabad.
2020. ápr. 23. 13:18
 14/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
24%
Itt nem tanácsot kértek, 2, a többi ilyen stílusú kérdéseknél megjelenő tanácsokra asszociáltam. Kicsit próbálj meg gondolkodni...ne csak támadni, mert azt fölös.
2020. ápr. 23. 13:19
 15/25 anonim ***** válasza:
88%

Ha nem akarod hogy megtámadjanak, ne támadj.

Play stupid games, win stupid prizes...D

2020. ápr. 23. 13:20
 16/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
61%

Jahj mint egy 12 éves menzesz előtti kislány -.-

Jó, oké, a magadfajtákkal tényleg fölös bármit is. És ezt gondolom te is tudod.

Sok sikert az életedhez..meg szép napot..meg ilyenek..nem tudom a magadfajtának mit kívánjak jót/jól.

2020. ápr. 23. 13:22
 17/25 anonim ***** válasza:
89%

Dr.med.habil. Genya: "Igazából, én vagyok a hlye hogy az itteni 30as szűz magányosokkal vitatkozom, mintha egy vaknak akarnám elmagyarázni milyen a piros szín :D"

Valóban te vagy. De, nem azért, mert vitatkozni próbálsz, mert vitatkoztál. Idevágtál valamit, aztán a reakciókra nem adtál választ, csak idevágtad, hogy ők 30-as magányos szüzek. Nos, egyik sem vagyok, reagáltam a válaszodra, de te nem tudtál vele mit kezdeni.

És nem, még a nőket sem utálom. Miért utálnám őket? Így most nem nyerek a kitalált játékodban?

2020. ápr. 23. 13:23
 18/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
18%
Nekem olyan mindegy, hidd el :D Félelmetesek vagytok néhányan, hogy itt kellenek ezek a kis nyerések. o.O
2020. ápr. 23. 13:25
 19/25 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
0%

mintha ti a kérdésre válaszoltatok volna. Hogy figyu, XY az lesz az...:)

Mindegy, én az ilyenekkel nem megyek bele, mert teljesen fölös, és értelmetlen, meg nem veszem el az örömötöket :D

2020. ápr. 23. 13:46
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

#20: Ez igaz, de a közjó érdekében cselekedtünk :)

Kedves kérdező, bemásolom neked ide, mert már válaszoltam erre egyszer: "A tinderen, badoon, meg a jaumo tucatalkalmazásain kívül gyakorlatilag mindenhol értelmesebbek vannak. De azokat meg szerintem értelmetlen is használni ha nem budapesten laksz, legalábbis nekem a környéken kereken 0 ember használta. (bumble, plenty of fish, stb.)"

Köszönöm Genya, hogy meghagyod nekem ezt az örömöt :)

2020. ápr. 23. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!