Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha még tetszik egy nő miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még tetszik egy nő miért nem merek kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Nincsen bennem semmi bátorságág.Nem tudom mit hogyan csinálják. Mindig úgy érzem hogy kevés vagyok. 30 év felett már semmi esélyem?
2020. ápr. 18. 22:43
 1/3 anonim ***** válasza:

" Nincs bennem semmi bátorság." Én erre tippelnék.:)

Figyi, szedjed össze magadat, semmi veszteni valód nincs.

A halálos ágyadon már hiába szeded össze a bátorságodat, késő lesz. Most kell cselekedni, nem majd. Igyál meg 2 felest, és hajrá! Utána meg már felesek nélkül.

2020. ápr. 18. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel és gyerünk! Hidd már el hogy nincs veszteni valód. És ha kikosaraz akkor mivan? Semmi! Találsz majd jobbat. De egy életre bánnád ha közbe meg össze jött volna a dolog csak nem mertél lépni. Ezt az egészet csak egyszer kell megugranod, utána hidd el hogy könnyebb lesz kezdeményezned. Sok sikert!
2020. ápr. 18. 23:55
 3/3 anonim ***** válasza:
87%
Mert tényleg kevés vagy. Meg kellene változnod. Barátokat szerezni, a négy fal bámulása helyett értelmes hobbit találni. Nem csak az ösztöneid után menni.
2020. ápr. 19. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!