Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Véglegesen hogyan lépjek túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véglegesen hogyan lépjek túl és fogadjam el azt, hogy sohasem fog egy lány sem vonzódni hozzám, és azt, hogy nekem távol kell maradnom tőlük?

Figyelt kérdés
Pár hónapon belül betöltöm a 22. életévemet. Ez idő alatt annyit sem mondhatok el magamról,hogy legalább pár szót váltottam volna a lányokkal. Engem mindig is levegőnek néztek vagy talán mivel sohasem hittem és bíztam magamban így észre sem vettem ha valakinek tetszettem volna. De ez utóbbi szerintem ki is zárható szerintem. Magamra soha nem tudtam úgy tekinteni,hogy büszke vagyok a külsőmre. A mai napig is szégyellem és az utcán is lehajtott fejjel sétálok és senkire sem nézek rá. Nem tudom milyen érzés az amikor egészséges önbizalma van az embernek és ha a tükörbe néz elégedett és büszke arra amit lát. Ha a tükörbe nézek csak szégyent és undort látok benne. Amikor a közelemben voltak a lányok szó szerint elmenekültem mert pánikszerű félelmeim voltak. Ma már nem tudok sem érzelmi sem pedig szexuális vágyat érezni irántuk. Nem tudok abban hinni, hogy Én is jó lennék valakinek hiszen miért pont Én. Nem akarom,hogy az idejüket egy vesztesre és egy szerencsétlenre pazarolják. Tudom,hogy sokan egy rinyagépnek tartanak most de ezt máshogyan nem lehet leírni.

2020. ápr. 18. 19:42
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el akarok. Sajnos egészségügyi okok miatt nem edzhetek többet ezért elhatároztam ,hogy elkezdek futni. Szeretnék sportolni. Egy kicsit kimozdulni otthonról. Azért már ez is valami.
2020. ápr. 20. 07:58
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtésed 1. Sora után nem is olvastam tovább. 15 év múlva visszatérünk erre a kérdésre,ha,aktuális lesz.
2020. ápr. 22. 13:11
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen leírásra mit vársz? De most komolyan. Csak te tudnál magadon segíteni, ha akarnál. Minimális szándék sincs benned, csak sajnáltatni tudod magad. Ilyen viselkedéssel nem csoda, hogy minden nő elkerül.
2020. ápr. 22. 14:01
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Annyit leszögeznék hogy a 22#-al ellentétben a kérdező fiatal kora nem szabad elbagatellizálni a problémát!

A kérdező pont a megfelelő életkorban teszi fel a kérdését, mert ilyenkor kell ennek felmerülnie, és nem 40 évesen. Szóval ne 15 év múlva, hanem most érdemes minden követ megmozgatni, és minden lehetőséget felkutatni és megragadni, mert nem maradunk fiatalok!

27/F

2020. ápr. 22. 15:38
 25/27 A kérdező kommentje:
Milyen lehetőségre gondolsz? De mégis mit tegyek,hogy pozitív irányba változzak meg?
2020. ápr. 22. 17:35
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Sokmindent lennék képes mondani ezügyben, de nekem felesleges, mert nem vagyok túl kompetens a kérdésben, mondhatni vak vezetne világtalant

Én pedig nem akarlak okítani úgy hogy még én is tanácsra szorulnék

Viszont a kérdésed arról szólt hogy tudod elfogadni, na azt tudom hogy ez tilos, ezt képtelenség is elfogadni

2020. ápr. 22. 20:30
 27/27 A kérdező kommentje:
Néha sikerül elfogadom de legtöbbször olyan mintha csak saját magamnak mondanék ellent. Mondogatom magamnak,hogy úgyis kevés lennék hozzájuk, mit is akarnék én tőlük. De legbelül mélyen ott van bennem a vágy de valamiért nem engedem,hogy a felszínre törjön. Lehet azért is mert nem tudom elhinni,hogy én is jó lennék valakinek.
2020. ápr. 22. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!