Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véglegesen hogyan lépjek túl és fogadjam el azt, hogy sohasem fog egy lány sem vonzódni hozzám, és azt, hogy nekem távol kell maradnom tőlük?
Figyelt kérdés
Pár hónapon belül betöltöm a 22. életévemet. Ez idő alatt annyit sem mondhatok el magamról,hogy legalább pár szót váltottam volna a lányokkal. Engem mindig is levegőnek néztek vagy talán mivel sohasem hittem és bíztam magamban így észre sem vettem ha valakinek tetszettem volna. De ez utóbbi szerintem ki is zárható szerintem. Magamra soha nem tudtam úgy tekinteni,hogy büszke vagyok a külsőmre. A mai napig is szégyellem és az utcán is lehajtott fejjel sétálok és senkire sem nézek rá. Nem tudom milyen érzés az amikor egészséges önbizalma van az embernek és ha a tükörbe néz elégedett és büszke arra amit lát. Ha a tükörbe nézek csak szégyent és undort látok benne. Amikor a közelemben voltak a lányok szó szerint elmenekültem mert pánikszerű félelmeim voltak. Ma már nem tudok sem érzelmi sem pedig szexuális vágyat érezni irántuk. Nem tudok abban hinni, hogy Én is jó lennék valakinek hiszen miért pont Én. Nem akarom,hogy az idejüket egy vesztesre és egy szerencsétlenre pazarolják. Tudom,hogy sokan egy rinyagépnek tartanak most de ezt máshogyan nem lehet leírni.2020. ápr. 18. 19:42
11/27 A kérdező kommentje:
Kussolj már te nyomorék. Soha nem voltam nagyképű és soha nem is leszek. Ezen egy nő sem fog változtatni.
2020. ápr. 19. 16:51
12/27 anonim válasza:
Nyomorék az te vagy. Te kussoljál. Töröltesd a kérdésed, aztán nyomd el magad.
13/27 A kérdező kommentje:
Fogd már be a pofádat. Azért mert csak idióták találtak meg téged arról én nem tehetek. Nem itt kell kiélned a bánatodat.
2020. ápr. 19. 16:55
14/27 anonim válasza:
Fogd be a pofádat te, nekem szám van. Nagyon maximum szépen megkérhetsz, hogy ne írjak. Anyukád lehet ugrál neked, de én nem az anyád vagyok.
15/27 A kérdező kommentje:
Most őszintén kötekedni jöttél ide vagy kiélni magadat? Nem kellene általánosítani és másokkal szemben lealacsonyítani engem úgy,hogy nem is ismersz.
2020. ápr. 19. 16:59
16/27 anonim válasza:
Segítő szándékkal jöttem ide eredetileg. Aztán valami megváltozott...
17/27 A kérdező kommentje:
A válaszod után ne is csodálkozz. Senkitől sem vártam el,hogy az én pártomat fogja de azért kulturált módon is lehet közölni a másikkal a véleményünket és ehhez nem feltétlenül szükséges olyan jelzőkkel illetni ami nem feltétlenül igaz rám.
2020. ápr. 19. 17:03
18/27 anonim válasza:
Te. Hülye nyomigyerek.
Melyik volt a segítő szándék?
19/27 A kérdező kommentje:
Na ez az. Lehet,hogy unalmasak már az ehhez hasonló kérdések de Én valóban segítséget kérni jöttem ide.
2020. ápr. 19. 19:53
20/27 anonim válasza:
Én nem akarlak bántani, de a leírásod nekem se úgy tűnik, mintha segíteni akarnál magadon :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!