Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért keresnek gazdag férfit ha mindenki a saját kiadásait fizeti a végén?
Külön kasszánál vannak a legtöbben a kapcsolatban, de igy is a nők többsége olyan férfit keres aki tehetős. De ha mindenki külön fizeti a saját kiadásait akkor minek kell egy pénzes férfi?
Egyetlen logikus érvelést tudok elfogadni, hogy a férfi lakásában élnek ami gyönyörű/drága környéken van és a nőnek nem kell albérletet fizetni. Bár hallottam olyanról hogy a rezsi egy részéhez a csajnak bele kellett adnia hiszen nem az ő lakása volt.
De ha mindenki a saját béréből él, minek kell pénzes pasit keresni?
Mert ha gazdag a férfi akkor gyakran a saját kiadásait SEM kell fizetni.
Amikor jómódú párom volt, akkor minden programot ő fizetett pl. mozi, színház, kajálás. Sőt a nyaralások/utazások szállás és utazás részét is ő állta, én pedig az ételt stb. fizettem. Ő akkor már jól keresett, én kezdő jogász voltam, és bár nem minimálbért kerestem, de ő kb 3-4x annyit mint én. Ha ő ezeket a gesztusokat nem teszi meg akkor a közös programok is gyengébbek lettek volna, neki aera volt igénye amire,ő ebből nem engedett, inkább fizetett. De én rendszeresen főztem neki vagy vettem neki hasznosabb dolgokat amikre neki nem volt ideje (pl. zokni,háztartási dolgok), így próbáltam tartani az egyensúlyt. Mindig ő ragaszkodott a fizetéshez, de én mindig felajánlottam, hogy fizetem a részem.
Lakása, autója volt, de lakásom akkor már nekem is, így ez nem volt téma. Egyébként nem szórta a pénzt táblázatot vezetett a kiadásokról, sosem dobott ki ételt stb. Ebből az is következett, hogyha én mondjuk pizzát rendeltem volna de ő nem, mert épp nem akart költeni akkor nem volt pizza mert azt meg nem viselte el, hogy én fizetek.
#11 miért ne állnánk vele szóba? A férfiakat nem a nő anyagi helyzete érdekli, ez fordítva szokott így lenni.
(Mellesleg a diploma hiánya nem jelent műveletlenséget, ahogy a megléte sem jelent műveltséget)
"A legnagyobb pozitívum egy normálisan kereső férfiben, hogy nem frusztrált, rendben van az önbecsülése, és kevesebbet szidja a nőket, a kormányt, meg azokat, akik elértek valamit."
Ebben van igazság, a nőket sosem szidom, azokat sem, akik elértek valamit... na de a kormány :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!