Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért keresnek gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért keresnek gazdag férfit ha mindenki a saját kiadásait fizeti a végén?

Figyelt kérdés

Külön kasszánál vannak a legtöbben a kapcsolatban, de igy is a nők többsége olyan férfit keres aki tehetős. De ha mindenki külön fizeti a saját kiadásait akkor minek kell egy pénzes férfi?

Egyetlen logikus érvelést tudok elfogadni, hogy a férfi lakásában élnek ami gyönyörű/drága környéken van és a nőnek nem kell albérletet fizetni. Bár hallottam olyanról hogy a rezsi egy részéhez a csajnak bele kellett adnia hiszen nem az ő lakása volt.

De ha mindenki a saját béréből él, minek kell pénzes pasit keresni?

2020. ápr. 17. 13:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
De nektek nem muszáj szóba állni a csóró, műveletlen Juliskával. Aki pénzes, keressen magának ugyanolyan pénzes nőt és nem lesznek ilyen vagyoni megosztáson alapuló problémák.
2020. ápr. 17. 13:58
 12/24 anonim ***** válasza:
11%

10.-re.

Ááááááááááááá, mit képzelsz!

Itt a Gyakorin mindig bekamuz...izé...leírják a nők, hogy ők csak az értelmi és műveltségi okok miatt keresnek diplomás férfit...de az valahogy mégsem egy alulfizetett könyvtáros, hanem egy IT vagy mérnök, havi 800-al. >:)

Ja, és ők nem adják el magukat, így amelyik nő, akár csak 1 pohár vizet is elfogad a pasitól, na az egy "K".

2020. ápr. 17. 14:01
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

".de az valahogy mégsem egy alulfizetett könyvtáros, hanem egy IT vagy mérnök,"

A párom mérnök. És én is. Akkor most mi van? Talán a pizzás fiúval kellett volna összejönnöm?

2020. ápr. 17. 14:04
 14/24 anonim ***** válasza:
59%

"De nektek nem muszáj szóba állni a csóró, műveletlen Juliskával. Aki pénzes, keressen magának ugyanolyan pénzes nőt és nem lesznek ilyen vagyoni megosztáson alapuló problémák"

Nem is állok szóba a műveletlen Juliskával.

De mérnökként a nők kb 90%-nál többet keresek.

Az összes párom diplomás volt, de a tanár, a könyvtáros, a társadalomkutató, a nem ügyvéd jogász, a magánpraxissal nem rendelkező orvos, hiába diplomás, művelt, intelligens, kultúrált, ha nevetségesen alacsony béreket fizetnek érte

És tudod, milyen érzés, amikor ülsz a randin, és a rájössz, hogy a kedves, szimpi, okos csajszi az előbb realizálta, hogy neked jól megy, és jó parti vagy?

Nem, nem minden nő ilyen, én is igyekeztem mindig úgy párt választani, hogy ez ne legyen fontos a kapcsolatban. Néha sikerült, néha tévedtem. Ahogy a randi partnert is hiába építem le, ha észreveszem a csillogást a szemében a vagyoni helyzet miatt, ha másnap és harmadnap is ugyanilyyenbe futok.

2020. ápr. 17. 14:08
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Mert más programokat lehet tervezni akkor, ha együtt 300-at visztek haza, amiből 200 simán elmegy alapétkezésre és rezsire és más akkor, ha együtt legalább félmilliót kerestek.

Én alapvetően szerettem volna a párommal együtt csinálni dolgokat mindig is. Nyaralni, jó kajákat enni, élményeket szerezni, fürdeni, utazni, mozizni, színházazni. Ehhez pénz kell. Nekem is van, de két ember belépőit és jegyeit nem tudom állni... Értelemszerűen szeretnék olyan embert, aki képes ezekben részt venni saját zsebből...

Gyereket nem akarok, de aki igen, annál az is egy nyomós érv lehet. Ahol gyerek van, ott általában nincs külön kassza.

2020. ápr. 17. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Én mindig is úgy gondoltam, hogy onnantól kezdve, hogy közös a háztartás, közösek az anyagiak is. Közös kassza nélkül nem lehet családot alapítani, mert miután a kapcsolatba/háztartásba nem csak a számlával igazolható tételeket teszed bele, hanem az időd, energiád, figyelmed, odaadásod is, onnantól kezdve már felesleges a számolgatás, hogy ki mennyit költött tisztítószerre meg felvágottra. Igen, kifizethetem a tisztítószer felét, de ha utána én leszek az, aki 80%-ban takarít vagy főz, mert történetesen több időm/energiám/kedvem van rá, akkor már számoljunk is ki egy átlagos takarítónői/szakács bért, és annak a 80%-át meg adja ide nekem az illető párom? Ugyan már, nevetséges. Amíg csak összejárunk dugni, addig persze, teljesen mindegy, ki mennyit keres, addig valóban mindenki a magáét fizeti, de amint közös a háztartás, onnantól szerintem nem lehet ezt így szigorúan kettéválasztani.

És ha meg valakinek ilyenek a hosszú távú tervei, hogy összeköltözés, esetleg esküvő, gyerekek, ott meg aztán baromira nem mindegy, hogy a közös pénzügyek éppenhogycsak kijönnek, és például a jelenlegihez hasonló krízishelyzetben nagyon össze kell szorítani a nadrágszíjat, hogy a vízfelszínen maradjanak, vagy pedig magabiztosan átvészelik ezt is, mert egyrészt van annyi megtakarításuk, ami elég akkor is, ha mindketten elvesztik a munkájukat egy évig, másrészt meg akár nem is csak a munkahely az egyedüli bevételi forrásuk, így nem kell aggódniuk azon, ha becsődöl a cég, ahol dolgoznak vagy valami.

Szóval, szerintem ezért fontos a másik anyagi helyzete. És most itt nem a 6-800.000 átlagfizetésű mérnököket meg IT-sokat kell feltétlenül érteni, én 310 nettót keresek, ha valaki férfi ennyit szintén tud hozni, akkor nekem az már teljesen jó, szóval nem a kiemelkedően magas bérekre kell mindig gondolni. A két fél együttes pénzügyi helyzetének kell elégségesnek lennie, ha nőként keresnék meg 600 nettót, akkor engem az se zavarna, ha a párom hobbi szabadbölcsész lenne és egész nap cikkeket ír valami noname újságnak az agymenéséről havi 50-ért. De nem keresek meg és soha nem is fogok ennyit megkeresni egyedül, így sajnos vagy sem, a jelen életszínvonalam fenntartásához, ha már ketten vagyunk, esetleg még "szaporodunk" is, akkor a férfinak is bele kell adnia a családi kasszába legalább ugyanennyit.

Egyébként nekem még sosem tetszett jobban egy pasi attól, hogy drága autója van és jó fizetése. Ha már alapból is tetszett, akkor valóban rá tudott erősíteni a vonzalomra, de önmagában ennyitől még sosem izgultam rá senkire, ha egyébként sem jött be. Az szerintem nem ördögtől való, ha egy nő tudatosítja magában, hogy az aktuális kiszemeltje "jó party", szerintem nagyon ritka extremitásoktól eltekintve (Vajnáék pl) nem nagyon van olyan, hogy mindenféle más vonzalom nélkül csak az anyagiak miatt van együtt egy nő valakivel. Ez csak egy plusz, egy piros pont, mint amikor férfiként értékeli valaki, hogy én meg jól főzök. Nem elvárás, nem ez az alap, csak ettől senki sem fog jobban szeretni vagy becsülni, de azért nem is árt, ha van, és ha már így alakult, akkor nagyon is örül neki.

2020. ápr. 17. 14:28
 17/24 anonim ***** válasza:
66%

Csak azért, hogy megint 0%-ra pontozzatok.

Nem értem a férfiakat sem, amikor sipítoznak, hogy őket ne a pénz miatt szeresse a nője.

Miért nem lehet felfogni, hogy a nő, akár gyári melós, akár 4 diplomás NASA főmérnök, havi 30M-ért, akkor is a pénzedet fogja nézni.

Mert téged a pénzed tesz azzá, aki és ami vagy.

A pénzed határozza meg a személyiséged, a külsőd, az életmódod és a világlátásodat IS!

Ha meg ezt nem tudja elfogadni egy pali, akkor csajozzon külföldön, vagy olyan hazai körökben, ahol a havi 600-ával, meg a 20M-es kocsijával kiröhögi a csaj, mert az ex kanijainak csak az órája volt 25M.

2020. ápr. 17. 14:31
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
még ha nem is élne a fiatal párok többsége panelban, és csak valamennyire élhető színvonalon, akkor is adott a kérdés: mi közöd van neked a nők párválasztási szokásaihoz? semmi... törődj a saját életed del, és ne háborogj azon, hogy a nők miért nem akarnak az ágyadba ugrani.
2020. ápr. 17. 14:35
 19/24 anonim ***** válasza:
36%

Érdekes, a bölcsibe mindengéle emberek gyerekei járnak, nem csak jómódúaké. Akkor ők hogy "szereztek" nőt?

Idióta bagázs. Nem azért nincs nőtök, mert nem kerestek havi félmilliót, nem azért mert 180 cm alatt vagytok és kigyúrva sem.

2020. ápr. 17. 15:08
 20/24 anonim ***** válasza:
77%
Legyen normális munkája, tudjon megélni, eltartani magát, és tudjuk közösen fizetni a közös kiadásokat. Én ennyit várok el. Nem tudom mi ez itt, minden nap van legalább 10 ilyen gazdag pasis kérdés. Ezek szerint nagyon jól élnek a pasik, mind el van eresztve pénzzel, ugyanis az én barátnőim kivétel nélkül mind kapcsolatban vannak, családom nőtagjai szintén, utcán is rengeteget teljesen átlagos párt látok. de, akkor biztos csak titkolják a nagy vagyonukat. Megyek is, megkérdezem a férjem, mi a széf kódja, mert nekem soha nem mondta el és shoppingolni támadt kedvem :D
2020. ápr. 17. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!