Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudatosítsam magamban hogy nem lehet kapcsolatom mert kancsal vagyok (ami nem operàlható)?
De azt honnan tudod, hogy a kancsalság a probléma? Konkrétan mondta neked valaki, hogy "Pista azért nem jövök össze veled, mert kancsal vagy"? Ha nem, akkor miért vagy meggyőződve?
Továbbra is úgy gondolom, hogy nem a kancsalság az elsődleges ok.
Utolso, aki akarja, ezt is kiolvashatja belole, de ugye mindketten tudjuk h ott volt az a szo, h negativ kisugarzasu, ami sokkal pejorativabb mint h vki gatlasos v introvertalt.
Ahhoz h megismerjunk uj embereket, hogy megszerettessuk magunkat, hogy kivancsiak legyenek rank, legalabb az ismerkedes elejen nyitni kell a kulvilag fele. Ilyen hozzaallassal h en ugysem kellek senkinek, hogy is szerethetne engem barki, meg annak a lehetoseget is elveszi magatol h valaki tenyleg meg akarja ismerni. A nok nagyon elfogadoak tudnak lenni (hisz mi sem vagyunk tokeletesek) de ahhoz kell mas ami megfog (es megtart). Ez a mas kinek mi. De a kisugarzas fontos.
Engem nem zavarna ha egy pasi kancsal ha egyébként rendben van.
Pasiktól meg elég sokat hallottam, hogy nagyon bejön neki ha a nő kancsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!