Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudatosítsam magamban, hogy mi soha sem leszünk egy pár?
2015 nyarán megismertem egy fiút családjaink ismerettségének köszönhetően.
Mi kicsi korom óta az egész nyári szünetet a Balatonon töltjük a nagyszüleim nyaralójába. A szüleim a nyáron meghívták ezt a bizonyos családot is,ahol ezzel a fiúval nagyon jól kijöttem. Első héten szinte izzott köztünk a levegő,nem is szóltunk nagyon egymáshoz,de egyik este láttam,hogy egyedül ül a teraszon,így lesz,ami lesz alapon leültem mellé beszélgetni. Nagyon meglepődött,de örült neki. Egész éjjel kint beszélgettünk,előkerült némi alkohol is,aminek hatására megtörtént ez-az. Attól az éjszakától fogva,0-24 együtt voltunk,együtt keltünk és feküdtünk,minden egyes nap összebújva aludtunk el,minden tökéletes volt. Ám de a nyárnak vége lett,mi a szüleimmel visszamentünk Győrbe,ők pedig Székesfehérvárra. Elkezdődött az iskola,mindketten elfoglalttá váltunk,alig-alig beszéltünk. De a téli szünetbe meglátogattuk őt és a családját,és minden olyan volt,mint nyáron. Most viszont mindketten érettségizni fogunk nemsokára,most már tényleg csak ilyen 3 naponta beszélünk. Viszont én nem tudom kiverni a fejemből,úgy érzem beleszerettem. A helyzetet nehezíti,hogy ő valószínű Pestre kerül egyetemre,én pedig maradok Győrbe,és itt fogok lediplomázni,ha minden jól megy. A gondolat is megijeszt,hogy ő bekerül a nagy pesti forgatagba,rengeteg barátja lesz,összejön egy lánnyal,és engem elfelejt..
Köszönöm,hogy végig olvastad,elég hosszúra sikeredett.
De a kérdésem továbbra is az,hogy hogyan tudnám kiverni őt a fejemből? Vagy ha nem is kiverni,de tudatni saját magammal,hogy nekünk együtt nincsen jövőnk?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!