Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek fontos a humor? Hogy reagálnátok le ha egy pasi ilyen humoros rap szöveggel nyomulna rátok?
"Gyere ide bébi,
nem kel tőlem félni
Feldobom az ested
Kívánom a tested
Rád vagyok én gerjedve
Ha benézek a szemedbe
Sexyn ívelt a hátad
Maszíroznám a vállad
Hol folytassuk az estét:
Nálam vagy tenálad?"
(44/F)
Ha egy pasi ezzel közeledne felém, már a második sorig se jutna el.
Mármint ezt így komolyan gondoltad?
Mármint Moto Moto jobb csajozós szöveget vágott le a Madagascarban, pedig az végig arról szól hogy a csaj legyen kövér, semmi másról :P
12 Sztem nem az. Ha az lenne benne hogy "dugnálak" az alpári lenne. De a gerjedés nem az ez köztudomású.
Különben is azt mondják mindíg a csajok hogy azért teszik barát zónába a pasikat, mert azok nem egyértelműen közelednek feléjük. Itt ez a pajzán és humoros vers nem bunkón de egyből felismerhetően közli a szerzőlye szándékait.
44 évesen, az én szemebe bácsi vagy. Aki ha ilyet nyom, semmivel sem jobb, mint azok a mamácskák, akik agyonfestik magukat :D
Ez mehetne az idős emberek szexuális aurával nevű FB csopiba :D
Te vagy a kóbormacskakergetős kretén is?
- ez nem humoros
- még csak szótagra sem passzol, hogy rendes rapszöveg legyen belőle, a rímek is eléggé döcögnek
- magára vmit adó nő, ha addig nem, az utolsó sor után faképnél hagy (hacsak nem a telepi proli kilométeres műkörmű Vanesszára hajtasz)
Nem attól lesz valami alpári, hogy káromkodnak benne... a"nálam vagy nálad" eléggé egyértelműen, szándék szerint alpári.
A helyesírásod meg förtelem. "sexyn", "szerzőlye"... úristen. Mondd, hogy nem érettségiztél le, mert ha igen, az nagyon kínos annak, aki átengedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!