Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is hízik a karantén alatt? Hogy lesz így pasim? Vagy
van olyan pasi aki szintén hízik a karantén miatt?
31/45 A kérdező kommentje:
Igen irtam korabbban felules Ilyesmi nem... de valami mozgosabb dolog kellene
Én nem értem, miért pont a karanténban híznak az emberek. Ha egész nap otthon vagy, pont, hogy többet tudsz edzeni akár, mindig főzhetsz. Munka mellett ezt nem teheted meg... Fáradt vagy, és sokszor kaját rendelni van kedved
2020. ápr. 14. 18:09
33/45 A kérdező kommentje:
Egy kicsi zsúfolt hwlyen nincs tér sem eszközök az edzeshez.
Akinek nagy háza van nyilván jobb.
Otthon vagyok nyugodtan eszek amit főztem ,ha sok volt a meló akkor jo ha futtában ettem egy szendvicset aztán hajra .
Ezek nagy különbségek.
Ki fogja hallani a felülést, guggolást és egyéb ilyen gyakorlatokar? Nem ugrálni kell. Tényleg el sem hinnéd hogy mennyire jó gyakorlatok vannak fent a youtubeon, olyanok, amikre magamtól nem is gondolnék és tényleg semmi nem kell hozzájuk. (És nem is csak annyi, hogy unalmas felülések.) Intenzíven csinálva ezekkel jobban lehet fogyni, mintha csak futnál valahol.
2020. ápr. 14. 18:23
Amúgy én fogytam karanténban, pedig nekem sincs ugrálód-pörgős mozgásra annyi lehetőségem. Erősítéssel meg normális étrenddel, kalóriaszámolással simán megvan.
2020. ápr. 14. 18:25
36/45 A kérdező kommentje:
Bizonytalan a bevételem,most semmi drágább étel nem inkább próbálok spórolni.
De lehet megpróbálkozik a benti torna al csak nekemez régebben se jött be valaMiért nem volt olyan hatásos a futástól meg fogytam ....
Én is híztam. Egyetemista vagyok és minden tárgyból megdobtak minket kb. 2x-3x annyi anyaggal, mint ami eredetileg be volt építve a tematikába és emellett a többség ugyanúgy meg is tartja az órákat. Eddig azért volt annyi időm, hogy heti minimum egy alkalommal el tudtam menni egy csoportos edzésre, minden nap gyalog jártam suliba is és tudtam normálisan enni. Most viszont semmire nincsen időm, felkelek, tanulok és alszom. Az evést úgy oldom meg, hogy közben bekapok egy-egy szendvicset vagy valami, de nem tudok normálisan leülni megreggelizni, ebédelni, vacsorázni. Sportolni pedig már semmi időm és energiám nem marad.
2020. ápr. 14. 18:49
Kérdező: az egészséges étkezés nem feltétlen drága (ez a legnda része, hogy mindenféle egzotikus dolgokat kell enni).
Egyébként most sajnos úgysem lehet randizni, nem most kell formába lendülni, csak arra figyelj, hogy ne is romoljon az állapotod nagyon. Aztán ha vége lesz ennek, akkor 1-2 hónap alatt simán formába jössz megint.
2020. ápr. 14. 18:50
ha nem figyelnék, akkor tuti híznék, de még tartom magam:)
2020. ápr. 14. 18:55
Nem hízok, pedig eszem többet én is férfiként, pedig nem vagyok egy szumó king.:)
2020. ápr. 14. 19:39
Kapcsolódó kérdések: