Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők, ha a neten elkezdtek ismerkedni egy 29 éves sráccal, de kiderül róla, hogy még soha nem volt barátnője, akkor leráznátok?
Van oka, ha valakinek 29 éves korára sosem volt még barátnője. Ne csináljatok úgy (kommentelőknek írom), mintha csak a teljes véletlenség játéka lenne. Mindezt amúgy az adott személy felé való minden rosszindulat nélkül mondom.
Fiatalabb korában biztos voltak, illetve a sok kudarc miatt kialakultak valamilyen szociális gyengeségei és mivel nem tett szert elég tapasztalatra, nem is fejlődött az átlag korabeliekhez képest ilyen téren.
Mint minden egészséges ember, férfiak és nők is, az eleven, nem tehetetlen, kommunikatív, magát tisztelő de pozitív értelemben alázatos embereket részesítjük előnyben párkapcsolati szempontból. Ha 29 évesen teljes tapasztalatlansággal szembesülünk, az félelemtes és kicsit taszító. Az adott ember személyiségétől, kisugárzásától, egyéb tulajdonságaitól függ, hogy vajon mennyire.
Én azt javaslom, hogy ne mondd el, hogy nem volt még barátnőd, inkább, hogy nem volt még komoly kapcsolatod, mostanában csak próbálkozásokig, kavarásig jutottál lányokkal (ha valakinek nem tetszik, ő baja, akkor is ez vagy te). Nem muszáj bemondani az egész komplett élettörténetet egy ismerkedésnél, nem kell mindenre 100% pontos választ adni.
Én összejöttem úgy 30as pasival, hogy késöbb kiderült, hogy még sosem volt nővel elöttem. Nem mondta soha, csak annyit, hogy neki sokkal kevesebb tapasztalata van a nőkkel, mint nekem fordítva. Tapasztalható is volt a bizonytalansága, tapasztalatlansága, önbizalom hiánya kissé az elvárthoz képest, ami végtére is szerintem okozta is azt, hogy szakítottam vele. De legalább szerzett tapasztalatot, és pár remélem kellemes hónapot. A tapasztalatokból fogsz tudni építkezni a késöbbiek során.
Ha az ismerkedés során szimpatikus, és megvan a közös hang, emiatt nem ráznám le. Viszont nekem fontos lenne, hogy mi miatt van így.
Ha pl. csak azért nem jött össze neki, mert nem talált senkit, akivel összepasszol, akkor azt maximálisan megérteném, sőt, még megtisztelve is érezném magam. Ha viszont amiatt nem volt még kapcsolata, mert incel, vagy bunkó, vagy mert csak egyéjszakásai voltak, azt már nem tolerálnám. Illetve ha mondjuk olyan szinten lenne önbizalomhiányos, hogy ahhoz már pszichológus kellene, de tőlem várná el, hogy meggyógyítsam.
26#
Kissé ellentmondásos, akármiért is nem jött neki össze, ha incel akkor felejtős, vagy ha incel akkor már kizárt hogy nem vele van a gond?
A lényeg pedig hogyha incel és összejössz vele, nem kell pszihológusként "meggyógyítanod", meggyógyul az a kapcsolat hatására magától is ha jó a kapcsolat. Csak nem kéne hozzá lenézni!
Ha nem mondja el, akkor nem derül ki. Max csak feltételezni lehet. Feltételezni meg sok mindent lehet, a nőről is akivel levelezel.
Nem kell ennyire lelkiismeretesnek lenni és az életed minden egyes pillanatát megosztani a másikkal. Hidd el a másik fél is el fog titkolni előled sok mindent, akarva és akaratlanul ferdíteni fogja a valóságot.
Én azt tanácsolom, hogy legyél önző. Írd azt amit hallani/olvasni szeretne. Más pasi simán lehazudja a csillagokat is az égről, csak azért, hogy bejusson a bugyiba.. te is megteheted ezt. Nem azt mondom, hogy hazudd magad menőbb csávónak, és legyél egy utolsó hazug $z*m*t*á*a. Hanem azt, hogy azt kell adni, amire épp kereslet van. Találsz egy őszinte, cuki, zárkózottabb lánykát annál finoman kell közeledni, elhúzni a dolgot, bizalmat kialakítani. Találsz egy tapasztalt csatakancát akit már a fél világ megdugott, annak meg duruzsolni, és a csillagokat is lehazudni, mert arra van szüksége. (vagy épp otthagyni a fenébe, mert lelki sérült)
Nők többsége nem jó emberismerő, ezért van tele a társkereső 25-35 éves elvált nőkkel akik egyedül nevelik a gyerekeiket... ha jó emberismerőek lennének, akkor nem mentek volna hozzá egy $eg*fe*hez végképp nem estek volna tőle teherbe pár év együtt dugás után, hogy hogy igazából nem is ismerik a párjukat. Ezt persze egyik sem fogja bevallani, ettől nagyobb az egója.
Az itt válaszolók többsége meg nem nő, csak egy kötekedő kiskamasz, kit le*z@r a világ és itt éli ki a kisebbségi komplexusát és fiatal kora ellenére már most *z@r/bb mentális állapotban van mint te valaha is leszel.
Remélem segítettem.
30F
Azt hiszed lezárhatod 29#?
Mert hogy aki nem talál megfelelő személyt magához az degenerált?
Hiszen a világ az amelyben az igazit keressük, és csak önelégült senkiket találunk akik oltogatják az ismeretlent mert az alapján ítélik meg hogy mennyire népszerű volt eddig.
Tudod nem érnek azok az emberek egy jottányit sem többet akiknek gyakran volt kapcsolata, mert tapasztalom hogy emberileg nem tud többet egyik sem, hiába adja magát elő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!