Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők, ha a neten elkezdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők, ha a neten elkezdtek ismerkedni egy 29 éves sráccal, de kiderül róla, hogy még soha nem volt barátnője, akkor leráznátok?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 13. 12:47
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarja az itteni válaszoló nőket az, hogy más kérdéseknél lehurrogják a szűz srácokat, hogy csak "rinyálnak", most meg maguk a nők ismerik be, hogy szóba se állnának ilyen férfival? Magatoknak mondtok ellent...
2020. ápr. 13. 13:35
 12/31 anonim válasza:
86%
Biztos van rá okod hogy nem volt idáig. Én 26 vagyok és Nő de nekem sem volt. Egyszerűen nem találkoztam meg olyannal aki tetszett belsőleg.....
2020. ápr. 13. 13:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen, innen latszik a hires noi empatia :D

Tehat, kerdezo, a 26-62 is olyan lesz, mint a 0-26, de nem kell bankodni.

2020. ápr. 13. 13:41
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én nem vagyok képes elhinni azt, hogy az itteni válaszoló nők képesek lennének bárkit is őszintén szeretni, mert akik ennyire lélektelen módon képesek egy kevésbé szerencsés embertársukról nyilatkozni, aki ráadásul önhibáján kívül került ilyen helyzetbe, ez olyan szintű érzéketlenségről árulkodik, hogy kizárt, hogy bárkit is tényleg szeretni tudjanak, nem irigylem azokat a férfiakat, akik ezekkel a nőkkel együtt vannak, az első adandó alkalommal a mostani párjukat is ugyanígy el fogják hagyni ezek a nők!
2020. ápr. 13. 13:44
 15/31 anonim ***** válasza:
94%

Férfiként írok.

Nyugi , vannak még normális nők akik nem így gondolkoznak mint az itt kommentelő többség.

Empatikusak, vannak érzéseik, és nem csak az a fontos számukra hogy jól meg legyenek baszva.

2020. ápr. 13. 13:48
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

"Nyugi , vannak még normális nők akik nem így gondolkoznak mint az itt kommentelő többség."

Sajnos a való életben is azt látom, pl munkahelyen, hogy a sikertelen férfiakkal szemben nagyon ridegek és érzéketlenek a nők!

2020. ápr. 13. 13:51
 17/31 anonim ***** válasza:
94%
Van esélyed még ennél idősebb korban is. Azt kell megtalálni aki elfogad ezzel együtt is. Nem azt mondom, hogy könnyű, de nem lehetetlen küldetés!
2020. ápr. 13. 14:00
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Engem nem zavarna, ha az ismerkedés során addig szimpatikus volt és megvolt a közös hang, akkor nem ráznám le. Rengeteg oka lehet, hogy miért nem jött össze neki korábban kapcsolat, ha meg valami jellembeli probléma van, vagy valami miatt nem tud kapcsolatban működni, az idővel úgyis kiderül, ennyi alapján én nem ítélném el.

27/N

2020. ápr. 13. 14:00
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

Szörnyű látni ennyi beképzelt p*csát aki élből elutasít olyan embert aki még nem talált hozzá illő nőt, pedig az is lehet ok hogy a nők jórésze egyszerűen nem érdemli meg a "normálisan" tehát velük emberileg viselkedő férfit.

Ha egy önérzetes, nem túl népszerű átlag srác nem talál nőt, az sokszor a nők hozzáállásával is magyarázható, mert sosem fog olyan beképzelt libák után futkosni akik nem képesek tisztelni és szeretni őt, mint az ilyen itteni női hozzászólök is akik csak puttonyürítésre valók nem többre.

Úgyhogy azt tanácsolom a kérdezőnek hogy hazudjon mint a vízfolyás, nem éri meg elárulni, csakis akkor amikor már a kapcsolat közben konkrétan kérdez rá a korábbiakra.

Na akkor lehet kitálalni, de ha már működik a kapcsolat akkor nem probléma ez

Sok sikert pajtás!

2020. ápr. 13. 14:24
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Legalább láthattuk, hogy valójában milyen is nők hozzáállása.
2020. ápr. 13. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!