Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű melósként ismerkednétek nagyon gazdag nővel?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 12. 15:28
11/20 anonim válasza:
Nem hinném, hogy megbuknek, de köszi :) aranyos egy ilyen senkitől, mint te, hogy sértegetsz.
12/20 anonim válasza:
És igen, tegyétek az agyatok, de rohadt sok az anyagias férfi.
13/20 anonim válasza:
Pont annyi mint az anyagias nő,de nem ez a kérdés lényege szerintem.
Nem működik hosszútávon egy ilyen kapcsolat,minden tekintetben túl nagyok a különbségek.
14/20 anonim válasza:
Közel nincs annyi anyagias nő :D csak a nőknél jobban odafigyelnek erre, hogy jaj, biztos csak azért kellett neki gazdag pasi, mert... Férfi esetében sose hallom, hogy azt feltételezik, csak azért kellett neki a nő, mert annak nagy a fizuja vagy saját lakása, háza van. Pedig hány ilyen van.
15/20 anonim válasza:
"Én férfi létemre sosem ismerkedtem az általam húzott mérce alatt." Ja, a kommunikációs szintedet elnézve gondolom, te gondolom a harmincezer forintos ribikhez jártál, mert kb. az a színvonalad :D
16/20 anonim válasza:
Nem a pénz a gond a melósokkal, hanem a civilizálatlan magatartás
17/20 anonim válasza:
Esélyed 1: 99999999999999999999999999999999999999999999
18/20 anonim válasza:
Miért is ne?
Attól mert valakinek több pénze van , még ugyanolyan ember...
19/20 anonim válasza:
Lehet, de max. lábtartónak, talpmasszőrnek használna.
20/20 anonim válasza:
Gondoljatok bele, a prostiknak is rengeteg pénzük van ám, mégsem sorolhatóak az értelmiségi nők közé. Szóval a gazdag nő tág fogalom eléggé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!