Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Miért néztek meg engem, ha nem vagyok kifejezetten jóképű?
Úgy értem, átlagos arcú vagyok, elmúltam 30, de 5-6 évvel fiatalabbnak szoktak gondolni.
Semmi kiemelkedő nincs bennem arcra, mondjuk magas vagyok.
Általában pókerarccal néznek meg a nők néhány másodpercig. Nézhetnének máshova is, de tudjátok milyen, ha direkt rátok néznek. Viszont ha nincs látnivaló rajtam, miért nem kapják el azonnal a tekintetüket, miért csak több másodperc után teszik ezt?
Én úgy tudtam eddig, ha egy nő rondának tart egy férfit, akkor rá sem néz, legfeljebb a mp töredékéig, amíg észleli, hogy csúnya a férfi.
Mit gondoltok ilyenkor nők?
Ez lehet az oldal legfeleslegesebb kérdése...
Honnan tudjuk? Szerinted a nők minden nap végén telepatikusan megtárgyalják, hogy épp milyen férfira néztek aznap?
A 80 éves bácsira is rá szoktam nézni, ha arra jár éppen a tekintetem, van akit több másodpercig is. Nem tudom kivenni a szemem, amikor éppen nem akarom használni, tehát nézni/látni fogok dolgokat.
Inkább arról beszélj, hogy miért vagy ennyire iszonyat frusztrált. Feltettél egy értelmetlen kérdést és hisztizel, mert nem azt kapod, amit hallani akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!