Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék magamnak középkategóriás nőt?
Figyelt kérdés
A felső(top)kategóriánál esélyem sincs, ezért inkább a közép-, illetve felsőközépkategóriában keresgélek.
Kb valami ilyesmiben gondolkodom:
2020. ápr. 8. 19:55
31/32 anonim válasza:
Mondjuk kezdhetnéd azzal, hogy emberként kezeled a nőket és nem mint megvehető tárgyakat. Bár tény, hogy az ilyen insta-bitch-ek tényleg csak arra jók, hogy tárgyként adják-vegyék őket, de ha nekik ez a jó... A 14-es által linkelt lány szerintem jóval szebb (lenne, ha nem vágna ilyen debill-fejet, hanem normális fotó lenne róla), mint ez a darázscsípés-szájú.
Viszont te lehetnél igényesebb, hogy nem "szerzel" magadnak nőt, hanem ismerkedsz, udvarolsz, meghódítod és nem kategorizálod ilyen primitív módon, ahogy az autókat szokás.
32/32 anonim válasza:
Én csak annak örülök, hogy átlagos nem kell az ilyen barmoknak, mint te, mert így esély sincs, hogy egymásba fussunk. Ezt a csajt meg ismeretlenül is sajnálom, hogy kinézted magadnak. Én az Avon rendeléseimet szoktam így rendezni, hogy kiválasztok valamit a katalógusból :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!