Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezhetnék magamnak középkategóriás nőt?
A felső(top)kategóriánál esélyem sincs, ezért inkább a közép-, illetve felsőközépkategóriában keresgélek.
Kb valami ilyesmiben gondolkodom:
Márpedig de, kocsihoz hasonlítod.
"hogyan SZEREZHETNÉK magamnak "kÖZÉPKATEGÓRIÁS" nőt?" Hát nem vagyok otthon az autókban, de én úgy tudom, azokat szokás középkategóriásnak meg felsőkategóriásnak titulálni. A nőt pedig nem szerezni kell, hanem HÓDÍTANI!
Sehogy. A szerencse dönt majd erről is, mint mindenről. Csupán illúzió az, hogy szabadon dönthetünk.
De ez a nő nem tűnik "közepesnek", bár a kérdés adott, mennyire retusált a kép? Sajnos a neten egy képet nem lehet már hitelesnek tartani, tele van minden retussal és shopolással.
Kérdező az autókra szokták mondani, hogy top felsőkategóriás ,középkategóriás, alsó középkategóriás vagy alsókategóriás autók.
Nagyon közönséges gondolkodasmod szerintem ez a gondolat menet pláne hogy ember a kérdésed alanya.
Nem mintha a nők általában nem színészt, modellt vagy sportolót értenének az átlagos alatt. Nem a legszebbeket, hanem a kicsit hátrébb álló kategóriát, akik viszont még mindig kiemelkednek az átlagból.
Ezzel most nem a kérdezőt kívánom védeni, lásd korábbi válaszom, vagy az inceleket, vagy akár a férfiakat, csak fordítva sem jobb a helyzet.
És nem fogja fel egyik nem sem, hogy mennyire sok pénzbe kerül ez, illetve időbe.
Nem kell "hódítani", hanem két egymásnak szimpatikus embernek kell ismerkedni, randizni, persze udvarolni kicsit igen, de ez a "hódítani" szó sem jobb a kérdező "középkategóriás" kifejezésénél, mivel erről meg egy olyan kép ugrik be, mikor egy lovagnak mindenféle baromságot kell csinálni, mire a hercegnő egyáltalán nagy kegyesen szóba áll vele.
Hát én erre nem vágyom, hogy "nagy kegyesen" "leereszkedjék" mellém valaki, akkor inkább legyenek hibái, de valódi ember legyen akivel az elejétől kölcsönös a szimpátia és nem mint valami trófeát kelljen elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!