Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még ezen az oldalon olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ezen az oldalon olyan férfi, aki elhiszi, hogy a magukat nőnemű inceleknek vagy csúnya (de NEM kövér és nem öreg) nőknek valló "nők" nem trollok vagy unatkozó nőjogi aktivisták?

Figyelt kérdés

Hol lehet találni, élőben megnézni nőnemű inceleket? De tényleg. Azt a néhány, az interneten több éve, évtizede keringő néhány fotót leszámítva, ami olyanokról készült, akik különböző deformitásokkal és súlyos betegségekkel születtek.

Lassan már ott tartok, hogy talán még fizetnék is érte, ha valaki mutatna nekem egy élő példányt, akivel leülhetnék valahova 10-15 percre beszélgetni, hogy megállapítsam nem valami humanoid robot-e, a pupillája fényre szűkül-e, működik-e rajta a pavlovi reflex, stb.

#nő #nem létezik #nőnemű incel
2020. ápr. 7. 13:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
57%os, neked ez a mantrád? Elárulom, ha sosincs nőd, az azért van, mert akiket kinéztél, nem kell, hogy beérjék veled, tehát te se a kategóriádban keresgélsz, mert akkor már lenne valakid.
2020. ápr. 7. 16:56
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
#10 Ez nem mindig igaz. Én például átlagos vagyok (és bár évek óta egyedül élek, nem vagyok incel) és nekem is az átlagos férfiak jönnek be. Élek-halok az elvált, pocakos apukákért. Nyilván én is elvált anyuka vagyok, és sokkal jobban vonz az ilyen "apa típus" mint valami top kategóriás macsó. Én például belsőre válogatok, ezért nem vagyok incel sem, hiszen tudnék ilyen pasit szerezni, de nekem fontos az intelligencia, humor, kulturáltság, műveltség, szóval csupa - csupa olyan dolog amiről te azt sem tudod, micsoda. Ezért nincs nőd. Nem azért, mert a csúnya lányok is James Bondot akarnak.
2020. ápr. 7. 17:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy atomerőművet el tudsz irányítani?
2020. ápr. 7. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Én el, nyertem?
2020. ápr. 7. 22:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Te most velem beszélgetsz? Senkit nem érdekel az atomerőmű,ha mellé sötét vagy. Sót, az veszélyes kombináció.
2020. ápr. 8. 08:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak között sem létezik.

30 felett sosem volt senkim, de "próbálkozott már nálam" fogyatékos, 130 kilós, öregasszony, stb. szóval olyan nők, akire ránézni sem tudnék. Jogom van elutasítani akitől undorodom. Ettől még ők szexelnének velem , a lehetőség adott, de én nem akarok. Ugyanez a nőknél, ők sem akarnak olyannal lenni, akire nem nedvesednének sehogyan sem. Ebben mi meglepőt látsz? (33/F)

2020. máj. 6. 21:26
 17/17 A kérdező kommentje:

Utolsó, írj rám nyugodtan privátot, több olyan férfit tudok mutatni, aki külsőre se nem túl kövér, semmilyen külső deformitás nincs rajta, normális, mégse kell senkinek, maximum kihasználják.

Nőben viszont ilyen nem létezik és nem csak az általad említett fogyatékos, öreg meg 130 kilós rétegnek.

2020. máj. 7. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!