Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen megítélést kap egy férfi ha gazdag nőt szeretne komoly kapcsolatra, házasságra?
Már elege van abból hogy az összes nő csak a pénzét nézi a férfiaknak, és kimondatlanul is elvárja hogy mindig meghívják.
Ha nekik alap a jó autó, ház és több millió a bankszámlán, akkor én is jogosan várom el, nemde? Vagy oda-vissza ez nem működik?!
Legutóbbi csaj elvárta volna hogy 60ezres ruhát vegyek neki 1 hónap után a szülinapjára. Helyette szakítást kapott :)
Ha nekem van autó ház stb, akkor legyen a nőnek is, és akkor tudom hogy nem egy a vagyonomra hajtó anyagias nő.
Az a baj, hogy aki nem ilyen, azt meg megbélyegzik azzal, hogy töke van, vagy emancipunci.
Van karrierem, magyar szemmel egész jó fizum, lakásom, autóm, fiatal vagyok, iskolázott, átlagos a külsőm, soha egyetlen forintot nem kaptam anyáméktól.
Eddig sosem sikerült véletlenül sem kifognom olyan pasit aki egy vacsora felénél valaha többet akart volna fizetni XD
De amúgy nekem sikerült többször is nálam alacsonyabb egzisztenciával rendelkező férfival összejönni. Amivel nincs baj, ha neki így jó, csak egy idő után engem aki törtet, zavart, hogy párom nem tette ugyanezt.
Szóval szerintem ebben az esetben a hasonló a hasonlóval alapelv igenis helytálló. Kivéve persze, ha a nagy különbséggel rendelkező pár valamilyen úton módon mégis képes normális kapcsolatra: viszont itt tudni kell mit vállalunk és nem lehet tüske senki szemében utólag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!