Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mitassam ki egy fèrfinek, hogy nyitott vagyok rà? Mindezt ùgy hogy ne legyek feltûnô
Beszélgess vele sokat. Ki fog derülni egymás számára, hogy ki kicsoda, közben az ember a saját tudtán kívül is adja a jelzéseket, mert maga a másik felé fordulás, a különleges érdeklődés a személyisége iránt, már az.
Nem kell semmi hókuszpókusz. Hagyd magad a természetes ösztöneidre. Működnek azok, ha nem akarod mindenáron irányítani magadat.
Az ember részben ösztönlény, nem is kell tanítani, mert belénk van kódolva.
Ez egy bájos példa rá:
Tipikus csaj. A férfiaknak mindig azt mondjáto, hogy nyuszik, mert nem mernek lépni.
De ha nektek kellene csak kimutatni a doglot, akkor annyra biztonságosan akarjátok csinálni, hogy 0.000001% esélye se legyen, hogy pofára estek, mert az ciki.
Nos kislány, azt kell tenned, mint bármelyik srácnak. Veszel egy nagy levegőt, megmondod a pasinak, hogy bejön, randizzatok, bármi, és ha lekoccol, akkor hidd el, minden férfi nevében mondhatom, túl fogod élni!
5# szuper jó lenne ::))
Szerintem egy jó beszélgetés ahol kitárod a szíved, mindennel többet ér, kávé ,nyugodt környezet...ennyi.
Tereld a kapcsokati témára a beszélgetést és mond hogy keresed az igazit, én meg nem talált rad a NAGY Ő, ha nem bamba veszi a kapot.
De azért csipd ki magad :) kérlek írj ha sikerült. Köszönöm
Paradox a kérdés 😂
"mutassam ki" úgy, hogy "ne legyen feltűnő".
Azt kérdezed, hogy hogyan lehessen látni úgy, hogy ne lehessen látni?
Bocsánat, hogy pont a te kérdésed kapcsán hozom fel, ne vedd magadra. Férfi társaim azt egyébként értitek, hogy ilyen tudatosságú nőktől függünk, és reméljük, hogy boldog párkapcsolatban lehetünk velük.
Minden férfi kedvence az "adtam a jeleket".
Mondjuk én még férfivel nem találkoztam -magamat is beleértve-, aki vette volna azokat a zseniális jeleket, amiket a csajok ilyenkor adnak :)
Ja, igen az "adtam a jeleket" :D
A csaj olvassa a Cosmóban vagy Joyban a "tuti" módszert, és egyszer megrezegteti a szempilláját a pasi előtt, mintha por ment volna a szemébe, aztán csodálkozik, ha a férfi ebből semmit sem ért.
Aztán csajos buli megy a sírás, hogy "töketlen pasik, gyávák kezdeményezni, pedig küldtem a jeleket!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!