Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ugye nem én vagyok az egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem én vagyok az egyetlen, akinek a depressziójára az egyetlen gyógymód egy szerelmes barátnő lenne, de ez sosem következhet be a nagyon rossz anyagi helyzetem miatt?

Figyelt kérdés

Tizenéves korom óta depressziós vagyok, később diagnosztizálták is, próbáltak kísérletezni rajtam gyógyszerekkel, de semmit sem ért semmi.

Sokáig azt gondoltam nincs kiút, de mikor lett barátnőm minden megváltozott. Mintha kicserélték volna a gondolataimat, boldog voltam, örömömet leltem az életben, olyan érzéseket tapasztaltam meg, hogy félek a haláltól (ez most sokaknak furcsa lehet, de tényleg és nem magam miatt, hanem mert volt akit szeretek és nem akartam neki fájdalmat okozni), lettek életcéljaim, olyan lettem, mint egy normális, átlagos ember.

Hány éves koráig érdemes egy magamfajta érzelmi nyomoréknak küzdenie?

2020. ápr. 5. 03:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

Neked nem az anyagi helyzeted miatt nincs barátnőd....

Észre sem veszed a taszító stílusodat. Előbb talán rendbe kéne rakni magadat fejben, aztán próbálkozni.

2020. ápr. 5. 10:51
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
A depresszióra a gyógymód a gyógyszer és a pszichológus, nem egy barátnő,akit előbb utóbb szépen lehúzol a szintedre. Ha nincs pénzed, azon kéne dolgozni. Nem azért, hogy ezzel szerezz barátnőt, hanem mert hiába lesz kapcsolatod, majd nem tudsz vele utazni, menni sehova, nem tudsz vele családot vállalni. És magaddal szemben is jobb volna. Tehát először gyere rendbe és utána keress párkapcsolatot. Tipikus önző hozzáállás, azt nézed, te mit kapnál egy párkapcsolatból. És te mit tudnál adni? Közös életet, élményeket? Vagy csak a nagy büdös semmit?
2020. ápr. 5. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
#9 Hogy érted, hogy “hozzád hasonló lányokkal”? Az embereket nehéz kiismerni, nem biztos, hogy valaki épp olyan, mint ahogy azt te gondolod róla. Én is hittem már “hozzám hasonlónak” valakit, akirōl kiderült, hogy baromira nem értjük meg egymást. Át kell esni kis önismereti és emberismerōi folyamatokon egyaránt. Nem olyan egyszerū lelkitársat sem találni, mint ahogy azt te elképzelted;) tehát jobb, ha nem várod csak úgy ölbetett kézzel, hogy az élet odadobjon neked egy lelkitársat, ez ez nem ilyen egyszerū.
2020. ápr. 6. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!