Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adok a külsőmre, intelligens és kedves vagyok, akkor miért nem találok magamhoz hasonló párt?
Szándékosan nem hordom el mindennek a férfiakat, mert tapasztalatból nagyon jól tudom, hogy vannak kedves, törődő és hűséges férfiak is.
Viszont valamiért mostanában nem ilyenekkel találkozok.
Ez lehet szerencsétlen véletlen?
Mik ennek a lehetséges okai?
Mit ronthatok el?
Nem szoktam bunkón visszautasítani senkit.
Köszönöm, ha kapok normális és értelmes válaszokat! :)
Igen, ezért is írtam, hogy ezek a helyek szörnyűek, illetve nem a célnak megfelelőek.
És attól még lehetek intelligens, hogy például az olyan "szociális" tudásom elég alacsony, hogy "hol lehet ismerkedni". Ha tudnám elmennék oda, aztán lesz ami lesz, de én nem ismerem ezeket a helyeket. Legalábbis a városban ahol élek nem tudok sok helyet erre vonatkozólag. A színházban nem nagyon láttam fiatalabb nőket egyáltalán, a helyi múzeumban is csak a diákokkal futottam össze, pedig ingyenes nap volt (ezért mentem el én is). A folyópartot elözönlik a bunkók és a kisgyerekes családok.
Viszont valamiért mostanában nem ilyenekkel találkozok.
50%-ban rajtad múlik kikkel találkozol. Gondolkoztal arról hogy miért lehet ez?
Vagy pedig azon hogy lehet hogy csak te látod őket nem megfelelőnek?
"a helyi múzeumban is csak a diákokkal futottam össze, pedig ingyenes nap volt"
Miért "pedig"? Pont nem megyek ingyenes napokra, mert akkor minden tele van kölykökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!