Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha adok a külsőmre, intelligens és kedves vagyok, akkor miért nem találok magamhoz hasonló párt?
Szándékosan nem hordom el mindennek a férfiakat, mert tapasztalatból nagyon jól tudom, hogy vannak kedves, törődő és hűséges férfiak is.
Viszont valamiért mostanában nem ilyenekkel találkozok.
Ez lehet szerencsétlen véletlen?
Mik ennek a lehetséges okai?
Mit ronthatok el?
Nem szoktam bunkón visszautasítani senkit.
Köszönöm, ha kapok normális és értelmes válaszokat! :)
Kérdező: az edzőtermben és a buliban sem mindenki csak 1 éjszakára hajt, és a normáisabb helyeken sem mindenki a hűség, és a korrektség mintaképe, mindkét helyen találhatsz korrekt, és kihasználós embert.
De azért nyilván az arányok mások :)
Sok sikert a kereséshez, és még valami! Ne csak várd a sültgalambot, ha valaki megtetszik kezdeményezz (nem kell rögtön randira hívni a férfit, de azért beszélgetést lehet vele kezdeményezni). Ez sokat segít, ha valaki csak egyszerűen fél megszólítani, mert azt gondolja egy túl csinos nő túl menő pasikra vágyik.
Szia!
Férfiként írok Neked :)
Elsősorban sok sikert kívánok a kereséshez, remélem megtalálod akit keresel, de nagy szerencse kell hozzá ez tény!
Pontosan olyan ember vagyok, amit leírtál, kedves, törődő és hűséges és én is odafigyelek a külsőmre...de sajnálatos módon, egyetlen kapcsolatom sem tartott 7 hónapnál tovább, mert valami érthetetlen módon, a nők nagy többsége erre szerintem ráun és már nagyon csalódott vagyok, kezdek egyre kevesebb esélyt adni annak, hogy lesz komoly kapcsolatom.
Szerintem nagy probléma az, hogy az ilyen pasik, mint én, illetve amit leírtál, sokat csalódunk az olyan nőkben, akik csak ELHITETIK, hogy ezt a típust keresik, mert ezekkel a tulajdonságokkal biztos háttérnek minősülhetünk, hisz úgy se lépünk félre, mindeközben ők meg az alfa után áhítoznak és ha megtalálják akkor megcsalnak, illetve le is lépnek vele.
Mivel, volt már pár kapcsolatom és egyik sem végződött túl jól, így én is lassan oda fogok jutni, hogy ki fogom használni ezt és előveszem az alfa oldalamat, amivel -látottak alapján- ezzel feltehetőleg sikerem lesz, függetlenül attól, hogy nem szeretnék ilyen lenni.
Ez természetesen csak az én véleményem, ez nem ellenetek, Nők ellen szólt, egyszerűen csak ezt látom és talán ez lehet az oka annak, hogy már nehéz közülünk normálisat találni :)
#13 Valószínűleg nem abba untak bele, hogy kedves és törődő vagy, hanem unalmas vagy, körülményeskedő, béna az ágyban, vagy bármi más baj van veled.
Ezen az oldalon figyeltem meg, hogy a nőknél sikertelen férfiak mindig olyan indokot hoznak fel, ami egyszerűen nem igaz.
Túl jó vagyok (aha, persze). Túl alacsony vagyok (aztán kiderül, hogy 175 centi). Kicsi a farkam. (aztán kiderül, hogy átlagos) Túl kedves vagyok (aztán privátba elküld a jó kva anyámba)
13-as vagyok!
Rendben, köszönöm a tippeket, akkor legközelebb nem leszek unalmas!
Én valódi okokat tudok írni.
Szegény vagyok (és tényleg, a fizetésem nevetséges)
El vagyok hízva (és tényleg)
Az emberek 90%-át utálom és a maradékkal nyíltan kivételezek
Faji előítéleteim vannak elsősorban a cigányokkal szemben
Zárkózott vagyok, de nagyon.
Átlag 10-12 órát alszom.
Sajnos ez mindegyik igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!