Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért a jó nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vadonavadonban kérdése:

Szerintetek miért a jó nagy "velős bunkó" kezdések jönnek be a nőknek egy ismerkedés elején?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 4. 08:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
68%
Képzelj el egy chat listát, amin van 100 bekezdés minden egyes alkalommal, mikor belépsz. Ezek közül van 85 "szia", 5 "szia ismerkedünk", 10 "úgy meg baxlak a nevedet is elfelejted" jellegű dolog. A sziásokra elég rápillantani, tudod mi van benne, hajlamos átsiklani rajta a szem. Az ettől eltérő ragadja meg a szemét. Ahhoz, hogy visszaírjon, gondolom érzelmet kell kiváltani, pozitívat vagy negatívat, hogy "megfogjon" annyira, hogy késztetést érezz reagálni. Pozitív irányban ez lehet nehezebb, negatív irányban meg könnyebb. Úgy képzelem el, hogy bedobnak egy inzultust, ami a vissza íráshoz elegendő, de tiltáshoz még nem és ettől a ponttól lehet esetleg némi pozitívat adagolni, hogy átforduljon a dolog. De ez csak elmélet.
2020. ápr. 4. 10:16
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem a velős bunkó, hanem a velős. Senki sem bírja a szerencsétlenkedést, mikor egy balfsz úgy hív el randira is, hogy a helyet neked kell kitalálnod a saját randidra, amire hívtak vagy mikor elnézést kér a létezéséért is, hogy szexajánlatot tegyen.

Nem bírnék ilyen embert nem kiröhögni. Nem érdemli meg, hogy bármibe belemenjek, mert nem viselkedett úgy, mint aki alkalmas rá.

Ezt a stílust szoktam "elnézést, bedughatom a pöckömet" stílusnak hívni. Mikor az illető vágyik olyan dolgokra, mint egy férfi, de képtelen azt a karaktert nyújtani, amilyen az a férfi, akivel belemennék.

Nyámnyila csőcselékektől nem lesz libidóm. Ezért sem dugok az öcsémmel.

2020. ápr. 4. 11:19
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Hát én pont ma kaptam egy üzenetet ami valahogy úgy szólt hogy "szia de kis izgató vagy".

Visszafogtam magam és nem írtam rá semmit, de legszívesebben elküldtem volna a pcsaba. Hogy gondolhatja valaki hogy ez bárkinek is bejön? Vagyis lehet hogy van olyan selejt nő akinek igen de akkor zsák a foltjat, ha valakinek ilyen nő kell.

2020. ápr. 4. 11:48
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Tökéletesen egyetértek a #12-essel. Senki nem akarja a nyámnyila nyafogásotokat.
2020. ápr. 4. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Van egy csaj ismerősöm, aki magát nagyon normálisnak mondja. Ő mindig hűséges, senkit sem csal meg, erkölcsileg is jónak tartja magát, nem könnyűvérű stb. Mégis olyanokkal enyeleg akik látták a nőket és nyíltan szexpartnert keresnek úgy hogy barátnőjük van. Neki az ilyen pasik az érdekesek, beszélhetnek és viselkedhetnek mocskosul, ő ad esélyt.

Szerencsére pofára ejtik őt sorozatosan, mert csak használják.

2020. ápr. 4. 15:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tök mindegy? A lényeg, hogy te ilyen vagy, és fürdesz a jó csajokban, nem?
2020. ápr. 4. 15:55
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
#13 ott van alattad és feletted a pont ilyen nő :D
2020. ápr. 4. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezüstróka az elméleted nem hibás szerintem. Ha már a chatet emlegetted, a chatponthu tele volt olyan női adatlapokkal (de máshol is láttam ezeket a példákat), amik ezt támasztják alá. A nők bemásloták a privát beszélgetéseket, ahol tahó beszólással indított a férfi vagy azzal búcsúzott.
2020. ápr. 4. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!