Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit szólnátok egy ilyen pua-ismerkedéshez?
Figyelt kérdés
Odamegy hozzátok egy pasi beetartva a 1,5 m távolságot és közli, hogy lázas, de nem a koronától, hanem a szépségetek hozta őt lázba. És a csinosságotok látványa koronázta meg a napját nem a koronavírus.2020. ápr. 2. 15:31
41/50 anonim válasza:
#38 - egyáltalán nem mindegy, hogyan szólít le. Semmi baj egy egyedi és kreatív leszólítással, de ez a fenti ez nagyon erőltetett, nagyon gagyi, és látszik, hogy egy előre megírt, sablon szövegről van szó, amit ki tudja, honnan kukázott, és minden szembejövőnek ezt mondaná. Mint bármilyen PUA-dolog úgy általában.
42/50 anonim válasza:
"Máskor meg azon rinyáltok, hogy “nem szólít le egy férfi sem” milyen gyávák a férfiak. A f...sz ki van veletek...
"
Ilyen béna szöveggel ne is szólítson le senki.
43/50 anonim válasza:
Engem még úgy tanítottak, hogy "ne állj szóba idegenekkel". Tehát válasz nélkül mennék tovább és valószínűleg a körmondata végét sem hallanám már.
Nekem nem ér annyit az, hogy egy Audiba üljek (de még egy Lambo sem érne annyit) és cserébe ilyen szövegeket hallgassak végig..
44/50 anonim válasza:
Emiatt ne aggódj, egy puásnak nem igen lesz Audija, Lamboja meg végképp nem. Miből lenne a pénz elmegy erre a nagyszerű tanfolyamra. :)
45/50 anonim válasza:
39-es ilyen típusú gyakorizó is van? Nem is tudtam, de most hogy emlegetve van biztos fog próbálkozni majd nálam is. Én nem találkoztam vele. Tényleg hisztis kislány típus. 🙂 Amúgy én nem szoktam foglalkozni a lepontozókkal. Sőt a pontrendszerrel se, mert nem érdekel. Nem gyűjtöm.
46/50 anonim válasza:
43-as engem is úgy tanítottak, sőt úgy tanítottak hogy ha a férfi nem köszön előre akkor nekem mint hölgynek nem illik előre köszönni. Vagy ha én mint holgy idosebb vagyok a masik holgytol akkor sem illik elore köszönni.
Tehat ha nem köszön és nem köszönök akkor nem azért mert bunkó vagyok.
47/50 anonim válasza:
42-es kroll kollektívan utálja a nőket és szerinte a nők nem ápolnák a társukat ha beteg lenne. Nincs értelme se megpróbálni magyarázni neki mert mindenbe beleköt. A nőgyűlölete mellett vajon hogy küzd meg a generációs különbségekkel és a generációs nyelvi különbségekkel? Vajon ezt tudja kezelni és tiszteli a masikat ha nem érti a nyelvezetét?
48/50 anonim válasza:
47-es, ezt miből vetted le, hogy utálom a nőket ?
49/50 anonim válasza:
Ezt 47-nek küldöm szeretettel: [link]
50/50 anonim válasza:
Pánikrohamot kapnék, félnék, hogy megerőszakol, és a következő ülésen elmesélném a pszichológusomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!