Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Mit szólnátok ilyen...

Lányok! Mit szólnátok ilyen ismerkedéshez?

Figyelt kérdés
Hölgyekhez szól a kérdés, 20 év körüli lányok, mit szólnátok ha egy srác magázva szólítana le titeket? Mit szólnátok, ha ezt egy egyenruhás, például egy katona teszi? Örülnétek neki, vagy maradinak tartanátok az illetőt, és kerülnétek? Egyáltalán számít a huszonéves csajoknak még a magázás?

2016. nov. 2. 12:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Magában az meglepne hogy egy katona vagy rendőr egyenruhás ember leszólít, de ezek után nem lepne meg hogy magáz. Maximum az után hogy kiderül, hogy nem hivatalos ügyben beszél velem, hanem mondjuk randira akar hívni. Valószínűleg amint lehet megkérném hogy tegeződjünk, de udvarias gesztusnak venném hogy magáz még akkor is ha eléggé furcsállnám. Viszont az hogy látszik rajta hogy katona mondjuk és még magáz is, az nem kelt bennem vágyat hogy kapcsolatot akarjak vele, mert azt erősítené hogy nagyon kockás, nagyon szigorú, nagyon hivatalos ember az illető, ami nekem nem túl vonzó tulajdonság, meg nem is illene hozzám mert én egy elég habókos művészlélek vagyok. Persze lehet hogy nem ilyen az illető, de az egyenruha + magázás eléggé ezt sugallná, szóval nálam nyerőbb lenne ha nem magázna. Ja meg furcsa is lenne, hogy a szabadidejében miért az egyenruhájában járkál. Az meg a másik hogy én nem tartozok azok közé a lányok közé akik egy egyenruha láttára ledobják a bugyijukat, szóval nem lenne plusz:D
2016. nov. 2. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Felesleges udvariaskodásnak tartanám. Nem hiszem, hogy külön tiszteletet érdemelne az, hogy nő vagyok, szóval ez szerintem nagyon erőltetett dolog..
 3/8 anonim ***** válasza:
Attól mert egyenruhába teszi nem tűnne többnek mint az aki rendes utcai ruhában teszi.(De aki egyenruhában akar ismerkedni, annak valószínű önértékelési problémái vannak.) A magázást meg utálom. 23N
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem egyszer tanúként meghallgatott egy rendőr, aztán elkérte a telefonszámom, mondván, hogy majd keresnek az ügyben. Aha, keresett este, azért, hogy nincs - e kedvem meginni valamit. Szerintem ez nem túl korrekt, és nem is jött be.
2016. nov. 2. 13:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Minden attól függ ki honnan jött. Van aki olyan kulturális értékekkel jár kel a világban, hogy még tetszik és romantikusnak tartja is ezt. De van aki esetleg tv-n nőtt fel könyvet sosem olvas kategória max röhögne... :D
2016. nov. 2. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedem utcán. Bármilyen ruhában, bármilyen stílusban szólítanál le, udvariasan szabadkozva elutasítanálak. Nem szeretnék én lenni a következő nő, akiről a hírek szólnak..
2016. nov. 2. 16:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. nov. 2. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:
1-es, megnyugtatlak, hogy szabadidejében sem a rendőr, de a katona végképp nem járkálhat egyenruhában nyilvános helyen. :) (pl utcán)
2016. nov. 2. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!