Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az igaz, hogy a férfiaknak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a férfiaknak a butácskább lányok kellenek?

Figyelt kérdés

Nem rosszindulatból kérdezem!!!

Egyszerűen azt érzem, hogy megrémülnek a férfiak, ha egy nőnek könyv van a kezében például. Most itt nem az ilyen öreganyám stílusú csajokra gondolok. Érdekli több téma és intelligens. Emellett szexin öltözik, csinos és elfogadja másnak a véleményét is.

Nem okoskodik, szimplán meg van a magához való esze. Az már baj?

23l

2020. ápr. 1. 22:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
34%

Nem és igen.

A férfiak általában rohadt makacs lények és azt szeretik, ha nem szólnak bele a dolgaikba. Inkább tanulnak a saját kárukon, mintohgy tanácsot fogadjanak el, főleg egy NŐTŐL! Hát micsoda világ lenne, ha a nők tanácsokat adnának és a férfiak meg is fogadnák!

Szóval legyen véleméne a dolgokról, legyen tájékozott a világ dolgaiban és viszonylag széleskörű tájékozottság legyen ez. Sajnos ahogy észrevettem, még a rendkívül intelligens nőknek is nagyon beszűkült látóköre van.

Lehet a saját szakterületében egészen kiváló, azokban a dologkban amik érdeklik brillírozik, de minden más olyan neki, hogy hozzá sem tud szólni és még csak az akarat sincs meg benne ahhoz, hogy tájékozódjon.

És nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, csak azt, hogy én főleg ezt tapasztalom.

Ezért tűnhet úgy, hogy a férfiak szeretik és kifejezetten a "buta" nőket keresik. Mondjuk ez is teljesen relatív, mert lehet valakinek XY "buta" valakinek pont az a szint, ami megfelelő, valakinek meg túlzottan is okos és művelt. Viszonyítás kérdése minden.

2020. ápr. 2. 06:18
 12/29 anonim ***** válasza:
60%
Én nőként azt tanácsolom hogy azokkal ismerkedj akik egy kategória veled ebből a szempontból is. Intelligens férfiakat nem zavarja sőt örül hogy van agyad és lehet veled beszélgetni. Ellenben volt egy.. Hát nem tudom szépen mondani, buta párom. A gondok ott kezdődtek hogy ő is rájött erre és próbálta lerombolni az önbizalmam, mindig hülyének akart beállítani. Akkor lett tele a pohár mikor elkezdte mondani az egész családja előtt hogy én milyen buta vagyok.
2020. ápr. 2. 06:46
 13/29 anonim ***** válasza:
46%
Nem. Ez egy mítosz, amit a női magazinok és a feminácik terjesztenek, és semmi köze a valósághoz. Nekem pont az a bajom, hogy alig van olyan nő, aki elég értelmes ahhoz, hogy egyáltalán beszélgetni tudjon.
2020. ápr. 2. 07:41
 14/29 anonim ***** válasza:

Persze, mert maguk sem túl okosak és muv ktek.

Intelligens férfiakra viszont ez nem igaz.

2020. ápr. 2. 08:17
 15/29 anonim ***** válasza:
49%

Régebben olvastam egy kérdést, ahol az egyik hölgyeménynél kritérium volt, hogy a leendő párjával lehessen beszélni egy bizonyos író műveiről. Mert ő olyan művelt ám, hogy ilyeneket olvas. Na az ilyen emberek azok, akik nem okosak, hanem okoskodnak. Mennyire életszerű az, hogy egy kapcsolat alapköve, hogy esténként Ady Endre, Tolsztoj vagy Shakespeare munkásságát elemzik?

Nincs semmi baj azzal, hogy neki ez a hobbija. Az internet korában biztosan könnyen talál hasonló érdeklődésű férfiakat és nőket, akikkel hosszasan megvitathatják a nézeteiket. De hogy ez egy kritérium legyen párkeresésnél?

2020. ápr. 2. 08:56
 16/29 anonim ***** válasza:
23%
Én inkább úgy mondanám, hogy nem baj ha egy lány butácskább, csak érzelmileg ne legyen instabil, ne akarjon férfi szerepet játszani. Sok olyan lány van, aki tanult és okosnak hiszi magát, közben meg teljesen agymosott, benyeli a feminista propagandát, és úgy gondolja hogy neki is versenyezni kell a férfival. Na én például az ilyeneket nem szeretem, és általában van is valami traumájuk, önbizlaomhiányuk, nem tudják elfogadni magukat nőnek, s minél többet tanulnak annál elviselhetetlenebbek is lesznek.
2020. ápr. 2. 09:05
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Az intelligens férfiak az intelligens nőket szeretik, ezzel szemben a f.ckboyok, akiknek a külsejük a legnagyobb ertekuk, a hasonló nőket fogják preferalni. Te döntöd el melyik csoporttal ismerkedsz.
2020. ápr. 2. 09:29
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Igaz, és -szerencsére- ilyen téren nagy a kínálat...
2020. ápr. 2. 10:05
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

"Egyszerűen azt érzem, hogy megrémülnek a férfiak, ha egy nőnek könyv van a kezében például."

Mi ez a butaság? :D Én max. attól rémülök meg, ha a nő kezében Szürke ötven árnyalata vagy Coelho van, mert akkor csak ál-intelligens csaj. Kifejezetten szeretem, ha egy nő okos, tud reflektálni a környezetére, képes megfogalmazni a gondolatait és kifejezni az érzelmeit.

2020. ápr. 2. 10:27
 20/29 anonim ***** válasza:

Férfifüggő. Nem fog mindenki ettől megrémülni, csak jó helyen kell keresgélni.

"Mennyire életszerű az, hogy egy kapcsolat alapköve, hogy esténként Ady Endre, Tolsztoj vagy Shakespeare munkásságát elemzik?"

Alapkő a hűség és a szeretet, de igenis nekem pl. fontos, hogy hasonló legyen az érdeklődésünk. És párommal szinte mindennap történelemről vagy művészettörténetről szoktunk beszélgetni (van hogy könnyebb, viccesebb témákban, de tegnap pl. pont a kutatásmódszertani kérdésekről), mert ez a végzettségünk. Irodalomról ritkábban, de arról is.

"Az internet korában biztosan könnyen talál hasonló érdeklődésű férfiakat és nőket, akikkel hosszasan megvitathatják a nézeteiket. De hogy ez egy kritérium legyen párkeresésnél?"

Nekem kritérium. Mert fontos, hogy valakivel megosszam, hogy min jár az agyam. Jó egyedül is gondolkodni, de célravezetőbb, ha meg is oszthatom és értelmes kritikát kapok. Társat keresek és ez nekem hozzátartozik ahhoz, hogy a társam legyen.

2020. ápr. 2. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!