Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves férfinek 20-as nőkkel van egyáltalán esélye?
Párkapcsolatra vagy csak alkalmi kapcsolatra?
Vagy ez teljesen megjelenéstől függ?
Ismerek valakit, aki 48 éves és 22 éves barátnője van, nem élnek együtt, nem is ilyen nagyon rendszeresen találkoznak, de elég sokat és imádják egymást. Nem tudom, házas-e a csávó, nem néz ki rosszul, a lány picike és még annyinak sem néz ki, amennyi. 3 éve vannak így együtt.
Egyik tanárom és a felesége között is 25 év van pont, a csajszi 22 volt, amikor megismerkedtek, már 2 gyerekük van, a csávó most 53, a nőci 28, mindketten nagyon jól néznek ki. A tanár anya egyik volt osztálytársa, innen ismerem.
Ahogy én látom, az idősebb férfiak tipikusan a picike, szép, egyszerű/szomszédlányos lányokra buknak, szóval nem ilyen plázacica/díva ilyesmi, bár ez is lehet változó. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!