Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 éves férfinek 20-as nőkkel van egyáltalán esélye?
Párkapcsolatra vagy csak alkalmi kapcsolatra?
Vagy ez teljesen megjelenéstől függ?
# 29
Neked ilyen fiatalon mi miatt vonzó a 40 éves férjed?
40-es éveim elején járó férfi vagyok.
Mindig a saját korosztályomból próbáltam párt választani, de az utóbbi időben a fiatalabbakkal sokkal könnyebben ismerkedem (mínusz 10-13 év). Pedig nem kifejezetten őket keresem, de a 35+ nők valami elérhetetlenek.
# 32
hogy érted hogy elérhetetlenek, úgy érted nem lehet megtalálni őket? nincsenek a "radarképernyőn"?
Ahogy mondtam, mindig a saját korosztályom (pár évvel fiatalabbak) érdekeltek, szóval nem az én radaromon nincsenek rajta.
Viszont a saját korosztályom még (néha már) egyedül lévő hölgyei azt látják, hogy futnak ki az időből, így aztán nem akarnak hibázni, csak a tökéletes felel meg. Mivel mostanra túl vannak jópár csalódáson, így a __tökéletes__ az még annál is tökéletesebb kell, hogy legyen, mint bármelyik korábbi exük, hiszen nincs idejük válogatni, keresgélni.
Így aztán ha csak 99%-os a férfi, akkor már nem kell, mert nincs ideje valakire, aki nem a 100, de inkább 101%-os.
A többségük így aztán várja azt, hogy csoda történjen, de mivel mi férfiak nem vagyunk tökéletesek (ahogy a hölgyek sem persze), marad az álmok hajszolása.
Nem egy éjszakás kapcsolatot keresek a fiatalabbakkal sem, szóval nem arra kaphatóak könnyebben, hanem kapcsolatra, és ebben sokkal nyitottabbak, sőt, ahogy mondtam, nem én keresem őket, ők azok, akik nyitnak felém.
# 38
Hűha!
Neked nem volt zavaró? Hogyhogy megtetszett neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!