Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami a fiúknak a friendzone, az a lányoknak a cutezone?
Nekem pont hogy az aranyos lányok jönnek be.
Cute girls > Hot girls
Amúgy a kérdésedre választ adva, nem ami a fiúknak friendzone, az a lányoknak is friendzone, csak sokkal ritkábban fordul elő.
B+. Magyarul 10 féle képpen ki tudtad volna fejezni magad. Vagy nem értem! Most angolul akartad feltenni a kérdést, csak a mondat többi része nem ment angolul?
friendzone: 10 betű
barátzóna: 9 betű
... még spórolhattál is volna a karakterekkel...
#4 És ha nem a szex a cél, hanem párkapcsolat, akkor mi van?
Amúgy meg nem minden pasi gondolkodik így, mint te, hogy bárkit megd*gna.. párkapcsolatba meg pláne nem lehet belekezdeni randomra akárkivel.
#6: Akkor az van, hogy a cél nem a szex, hanem a párkapcsolat. Most ez a kérdésed komoly volt? :D
Azt meg áruld már el nekem, hogy honnét tudod, hogy én hogy gondolkozom és kiket dugok meg? Csak, mert én pont az az eset vagyok, aki visszautasított már jó pár csajt és ha erről meséltem, akkor kiakadtak a férfiak ÉS a NŐK is!
De, hogy segítsek egy minimálisan a logikával kapcsolatban: A kérdés a barátzónáról szól. A barátzóna azt jelenti, hogy CSAK barátok a felek. Semmi több. Se romantikázás, se kapcsolat. Se komoly kapcsolat, se szexkapcsolat. Veled ellentétben, én a kérdésre válaszoltam és nem a saját korlátoltságom és hisztis támadásom reklámoztam.
Légyszi, legközelebb, mielőtt megszólítasz, legalább fél perced szánj a gondolkodásra. Hidd el, menni fog.
Tükörfordításban tényleg azt jelenti hogy csak barátok a felek.
De a friendzone valódi jelentése az, hogy a fiú megismer egy lányt, de addig szarakodik, nem lép, amíg a lány (ha akart is valamit) már nem fog akarni semmit. Mivel már túl rég óta ismerik egymást barátok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!