Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan, aki pasiként nemcsakhogy szűz, de még a friendzone-ig se jutott el sohase lánnyal? Ha van, akkor hogyan élitek ezt meg?
Jelen! :) Az oka? Nos, nem vagyok magas, izmos, jóképű, gazdag, bunkó, nem piálok, nem drogozok stb. Hogy viselem? Hozzászoktam, elfogadtam :) Mi mást tehetnék?
21/F
Én egyszer jutottam a friendzonig, bár elég képlékeny volt, hogy lehet-e belőle több. Akkor azt gondoltam ez szánalmas és rossz dolog.
Aztán mostani fejemmel már bánom. Ha van egy szép csaj barátod, ő be tud mutatni több szép lány barátjának és így tudsz kapcsolatokat építeni. Én ezt 23 éves fejjel nem gondoltam át és megszakadt a kapcsolat, pedig még mondta is, mennyire jófej vagyok és bemutatna a szingli barátnőinek. Hát ez van bánom, de lesz ez még jobb is, én most kezdek beérni agyilag.
Ami miatt nagyon megkedveltek az az, hogy magamat adtam, viccelődtem, jókedvű, pozitív benyomást keltettem és nem féltem kimutatni, hogy tetszik nekem, mint nő. 29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!