Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt köztetek olyan, aki pasiként nemcsakhogy szűz, de még a friendzone-ig se jutott el sohase lánnyal? Ha van, akkor hogyan élitek ezt meg?
Én voltam "barát" párszor, de inkább csak haver.
A régi lány padtársamnak pl csak addig voltam érdekes, amíg elmagyaráztam neki a matekot.
Ez ilyen.
F
Mert van esélyed, ha jó képű vagy, esetleg pénzed van, ha okos vagy, jó a humorod esetleg sportos vagy. Elég egynek teljesülnie. 100% hogy ha csak egy is megvan találhatsz magadnak idővel hölgyet.
Mivel ti ennyi idősen nem találtok senkit ezáltal csak szimplán (ne haragudjatok meg ezért) bénák vagytok.
És ezt te mondod, hogy mi bénák vagyunk, te, aki névtelenül egy random kérdés alatt lebénáz más, névtelenül regisztrált felhasználókat, azért, mert nincs párjuk. :D
Ha ezek az egyedülálló férfiak bénák, te meg iszonyatosan szánalmas troll vagy.
Ha megfelelő társas életed lenne/lenne párod, valószínű nem egy anonim fórumon osztanád az észt. :D
Nem azt bénáztam le akinek perpill nincs barátnője, hanem azt akinek soha nem is volt és ezért a lányokat hibáztatja.
Jó látni, h például te, kedves előttem szóló biztos, h nem ésszel csajozol. :D
@16
Hát téged sem az eszedért szeretnek.
Mitől béna az, akinek még nem volt párja?
A buta és rosszindulatú emberek a legrosszabbak. Te úgy látszik ebbe a kategóriába tartozol.
Értem, szóval buta és rossz indulatú vagyok, mert kimondtam, hogy akinek azért 30 éves korára nem volt barátnője soha lehet h azzal a személyel van a gond.
Kérlek mesélj még a világ működéséről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!