Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam akar elválni, most mit tegyek a nyakamba zúdult ez az egész?
Kapcsolatban voltunk vagyunk és kiderült vagyis hirtelen bevallotta h nős és higy elválik. Ezt mikor mondta nem kaptam levegőt és azóta nem találkoztunk.
A nő irt nekem hogy igen tényleg elválnak és hogy már ő elköltözött mármint a férfi,mert a lakás a nő családjáé.
Àtvertek 😭😭😭😭
Amugy az is lehet hogy azert keresett veled kapcsolatot hogy meg merje lépni a vállást. De az is lehet hogy tényleg szeret de ott a de hogy lehetett volna annyi esze hogy nem hazudik neked, hanem előtte elvállik a feleségétől, majd barátilag megismer nem kezd veled kapcsolatba egyből, hanem csak később mikor már jó barátok vagytok.
Krollnak üzenem hogy tanuljon meg olvasni és nem kivetíteni a nőgyülöletét pláne ártatlan nőre akinek fogalma se volt hogy a párja valójában házas. Így ezek után én nem tudnék már bízni a másikba, bármennyire is szeretném, mert mi a garancia hogy majd legközelebb ugyanezt velem csinálja mint házastárs. A kérdés kamillázó szenvedő kérdés inkább nem kamillázni kell rajta hanem lelkileg egy két jó szóval támogatni aki tud a sorok között értelmezni.
Kroll ha a nők és pasik nagy többsége mesélni tudna neked tátva maradna a szád, sőt valamin röhögnél is!
Igen pont egy nős pasi cerkájába szaladt bele, és?
Tudod soha nem tudható, hogy te nem egy házas nő barlangjába tévedsz be. Majd akkor emlékezz ezen kérdésre.
A kérdezőnek pedig kitartást, és ne keseredjen el, mert minden jó lesz! ;)
Igen kedves rosszindulatú valaszolo nem volt tábla rajta,hogy nős
Bar nem volt nős csak kapcsolatban volt.
Másképp álltam volna hozzá ha tudom!!Most meg kinlodok de nem keresem és nem veszem fel ha hív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!