Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az értelmiségi nők elvárják partnerüktől, hogy iskolázott legyen?
Figyelt kérdés
#szerelem , #csajozás , #párkapcsolat , #nők2020. márc. 23. 20:52
11/22 anonim válasza:
Én elvárom, igen.
A párom és a barátai sem szeretik a buta lányokat... (Köztük mérnökök és orvosok is vannak, #2).
12/22 anonim válasza:
Nekem több diplomám van . Számomra ez nem elvárás egy pasitól . Nekem inkább a meghatározó hogy mennyire érdekes a férfi , milyen a személyisége, de nem a papír határozza ezt meg és az iskolai végzettség .
13/22 anonim válasza:
Nekem van diplommám férfiként, de egyre inkább az az érzésem ,hogy ez nem számít. A "lehessen vele beszélgetni, tájékozott legyen" stb üres frázisok jelentése a nők részéről kimerül a "érdekelje a pasit ugyanaz, mint engem és dumáljon arról ami ENGEM érdekel". A "világ dolgai" pedig engem sohasem vonzottak, sőt, a 4323. koronavírus cikket sem akarom már elolvasni, túlságosan sok a redundáns, teljesen egyforma és haszontalan információ. Nem szeretek utazni, túrázni, és a többi sablon dolgot sem.
14/22 anonim válasza:
Nem, de azt hogy intelligens, értelmes legyen, azt igen.
15/22 anonim válasza:
Én igen. Az ismeretségi körömben lévő nők szintén. Feltételezem, hogy van, aki nem várja el. Viszont felmerült bennem, hogy miért kell az x.kérdésben ezen rugózni. Miért akar valaki mindenáron értelmiségi nőt, ha ő maga nem az? Mire számít? Nagy összhangra? Szerintem a többség az ilyen kisebbségi komplexusos rinyálásra nem kíváncsi, ezért passzolja ezt a problémát egy hozzáillő, képzett férfival. Jussunk már túl ezen könyörgöm.
16/22 anonim válasza:
Igen, én elvárom. Részemről alapvető elvárás, hogy nagyon értelmes, okos legyen a férfi, aminek egyik alapja az iskolázottság.
33N
17/22 anonim válasza:
Engem meg pont nem érdekel, hogy milyen papírjai vannak, az a lényeg, hogy normális, értelmes ember legyen, akivel hasonló az értékrendünk. Egy csomó embert ismerek, akivel jól el tudok beszélgetni attól függetlenül, hogy én orvostanhallgató vagyok, ők meg mondjuk szobafestők vagy buszsofőrök. Nem mindenkinek alakul ugyanúgy az élete, nincsenek mindenkinek egyforma lehetőségei továbbtanulni, nem mindenkit érdekel ugyanaz. Nem várom, hogy a leendő párom a tökéletes másom legyen egy pénisszel kiegészítve.
18/22 anonim válasza:
Azt azért elvárom, hogy legyen egy értelmes végzettsége amivel el lehet helyezkedni. Ehhez abszolút nem kell diploma, bármilyen normális, komolyan vett szakma megteszi. Több szakmunkás párom volt mint diplomás. Nekem is inkább az a fontos, hogy tájékozott legyen, értse a világ történéseit, legyen egy normális vitakultúrája. Én ezt diplomásokban jobban megtaláltam, nekik általánosságban a saját munkájukhoz jobban szükségük van arra, hogy tudjanak a világról dolgokat mint mondjuk egy kőművesnek. De egyáltalán nem várom el a diplomát, csak az értelmességet, intelligenciát.
19/22 anonim válasza:
Én olyannal tudok csak párkapcsolatot elképzelni, akivel hasonló az érdeklődésünk és a világnézetünk. Igen, ehhez általában diploma kell, de az sem mindegy, hogy milyen.
Tisztelet a kivételnek, de infóssal vagy mérnökkel emiatt igen kevés közös beszédtémánk lenne, hacsak a hobbink nem lenne ugyanaz, ami ezt áthidalná. :))
Ne vegye magára senki, sok mérnök haverom van, és maximálisan elismerem a munkájukat. De a párommal ugyanaz a végzettségünk, nem véletlenül vele jöttem össze.
20/22 anonim válasza:
Nekem van diplomám, de egyáltalán nem tartom fontosnak, hogy a másiknak is legyen. Voltak szakmunkás barátaim, őket kicsit zavarta a dolog, engem nem, mert értelmes emberek. Egy ember személyiségét nem a megszerzett papírjai határozzák meg, aki pedig máshogy gondolkodik, az felszínes. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!