Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökké egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Nem érzem magam "férfiként". Az olyan társadalmi elvárásokat mint pl a kezdeményezés, "nőre vadászás" csak 2-3 alkalommal sikerült teljesítenem, de barátnőm az nem lett, maradt a bánat és szomorúság. Odáig jutottam hogy szinte már rá sem nézek a lányokra, úgy érzem hogy ők csak elvárásokkal vannak tele én felém, úgy érzem hogy amíg én nem lépek, addig nem lesz semmi, és eddig úgy tűnik jól érzem ezt. Viszont belefáradtam a kudarcba, az állandó elutasításba, nem akarok kezdeményezni hogy aztán megint elutasítsanak, nekem ez nem megy. A magány viszont kezdi eldeformálni a személyiségemet, kezdek meghülyülni. Megkéne ölnöm magam?2020. márc. 22. 17:54
11/13 anonim válasza:
Köszi kedves privátod, látom nem ment át amit írtam. Ja várj lefordítom csekély, kicsi agyacskádnak : Nem jöhet be mindenki mindenkinek, elutasítanak engem is van ilyen..de ha kitartó vagy és töketlen mivel eddig csak 3 lánynál próbálkoztál :D szoval ha kitarto vagy és az idődet ahelyett, hogy nekem irogatsz privátban és bántásnak veszed amit írtam ahelyett mondjuk kezdeményeznél, sokkal sikeresebb lennél. A csajok nem szeretik az ilyen önbizalomhiányos töketlen kisfiúkat...minimum, hogy rá mersz irni egy scajra! Ha ilyen gyáva vagy , mégis mit vársz? H egy csaj majd a farkadra pottyan az égből? Azt akartam gondolkodj el kicsit! De látom képtelen vagy rá... és neked aza legfontosabb, hogy "biztos fekete üzletből keresem a pénzem" hát ilyen mentalitással basszus ne várj baratnőt..talán előbb változtatni kéne a hozzaallasodon, ez nagyban rajatd múlik! Szívesen! Üdv : 20:32-es voltam.
13/13 anonim válasza:
23:31: Nem tudom kinek képzeled magad, kinek érzed magad hogy idejössz és szembesíted a másikat hogy mekkora egy lúzer, ha a pszichológusok így bánnának a páciensekkel, nem lenne értelme a szakmának. Most te figyelj ide szépen: emberek vagyunk, követünk el hibákat de nincs jogunk kritizálni mások életét amíg nem ismerjük a múltját! Úgy hogy jó lesz ha leszállsz a magas lóról, te kicsinyes 50iqval rendelkező lúzer. Megmondtam, ha nem tudsz segíteni, ne segíts. De ne sértegess, senki nem vagy te itt hogy sértegess másokat. Btw. szerinted bárki is elhiszi hogy te kőkemény munkával szerezted a 30millás kocsidat? Kamu az egész, szerintem kocsid sincs nem hogy enni vagyonos. Ha meg van is, az sem a te munkád eredménye. Ilyen nagy értelmiségiek mint te, képtelenek összeszedni ennyi pénzt. Egyébként is, hogy a francia jön ez ide? Mi köze a kocsinak a csajozáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!