Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ismerkedésnél egy férfi?
1.Bókoljon, kedveskedjen, de ne fedje fel nyíltan a szándékát, tegyen úgy mintha csak barátként tekintene rátok
2. Macsóskodjon, incselkedjen, játszmázzon
3. Körítés nélkül, kerekperec mondja meg, hogy tetszel neki és meg akar téged ismerni
Tegyük fel, hogy a férfi külsőleg szimpatikus, anyagilag stabil. E három stílus közül melyiket társítanátok szívesebben hozzá?
2-es nem. Utálom az incselkedést, a szó is olyan öreg bácsis.
3-astól azért "félek", mert a férfiaknál van egy olyan, hogy az őszinteséget a bunkóság szinonimájaként használják. Ha tud őszinte lenne taplóság nélkül, akkor az. Az 1-es is tetszik, de nem az ilyen hatásvadász seggnyaló bókok, és ne rejtegesse a szándékát, az is játszma.
Ha valaki barátként tekint rám (az "úgy tesz, mintha", és a valóban baráti hozzáállás az az én szempontomból teljesen ugyanaz, még mindig nem vagyok gondolatolvasó), akkor én is barátként fogom elkönyvelni. Tipikusan az 1. lehetőséggel élők kerülnek a barátzónába.
A második eset nem teljesen tudom, hogy mit jelent. A leírás alapján nem valami szimpatikus. Ha valaki elkezd velem játszmázni, akkor annak elég hamar véget vetek, nem vagyok már óvodás, hogy játszmázzak.
A harmadik egy kicsit túl direkt nekem, de még mindig ez a legjobb lehetőség szerintem. A legjobban azt szeretem, ha nem mondja ki nyíltan, de nem is tagadja a szándékait, tehát valahol az 1. és a 3. között félúton van. Őszintén vállalja az érdeklődését, de nem támad le egy szerelmi vallomással vagy egy ilyen direkt kijelentéssel.
Illetve, a legfontosabb: ne játssza meg magát. Ha alapból az 1. típus lenne, akkor ne erőszakoljon magára egy olyan szerepet, mint a 2. pl, ami valószínűleg nagyon életidegen lesz számára, és fényévekről látszódni fog az erőlködés, az pedig az egyéni preferenciáktól teljesen függetlenül senkinek sem jön be.
Az 1-es és a 2-es kombinációja
Bókoljon, flörtöljön, incselkedjen
Egy kis játszmázás belefér
12: "Tipikusan ezek kerülnek barátzónába"
De én pl első ránézésre nem tudom, hogy kedvelem -e. Nem vagyok ez a "dejóasegge szerelmes vagyok" típus. Nekem idő kell, néhány hét-hónap barátság szintű ismerkedés, hogy szerelembe essek. Ilyenkor persze sosem válik viszonzottá, de én pl mit csináljak, ha nekem ismernem is kellene , akit megszeretek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!