Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ismerkedésnél egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ismerkedésnél egy férfi?

Figyelt kérdés

1.Bókoljon, kedveskedjen, de ne fedje fel nyíltan a szándékát, tegyen úgy mintha csak barátként tekintene rátok

2. Macsóskodjon, incselkedjen, játszmázzon

3. Körítés nélkül, kerekperec mondja meg, hogy tetszel neki és meg akar téged ismerni

Tegyük fel, hogy a férfi külsőleg szimpatikus, anyagilag stabil. E három stílus közül melyiket társítanátok szívesebben hozzá?

2020. márc. 22. 10:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
5%
Az első típus a gyökér, a harmadik típus is szintén a gyökér. A második az egyetlen járható út.
2020. márc. 22. 10:39
 2/22 anonim ***** válasza:
83%
3. Nem szeretem, ha játszmáznak velem és bizonytalanságban tartanak. Nekem pont a magabiztosság és őszinteség tetszik egy férfiban, merje kimondani, hogy akar engem :)
2020. márc. 22. 10:51
 3/22 anonim ***** válasza:
65%
Az elsővel kezdjen aztán ha nem veszem a lapot jöhet a harmadik
2020. márc. 22. 10:51
 4/22 anonim ***** válasza:
63%

Na pont az első válaszoló miatt tartunk ma ott, ahol!

Ásd el magad kérlek szépen!

Az se baj, ha nem te magad és már nem élve, de mielőbb lehetőleg!

2020. márc. 22. 10:53
 5/22 anonim ***** válasza:
27%
Ásd el te magadat kérlek, köszönöm. Mégis mit képzelsz, kivel beszélsz te incel? Csak azért mert másnak nincsen problémai a nők terén, az ássa el magát? Mi ez a provokáció?
2020. márc. 22. 10:57
 6/22 anonim ***** válasza:
24%
3.
2020. márc. 22. 11:01
 7/22 anonim ***** válasza:
19%
1!!!!!!!
2020. márc. 22. 11:21
 8/22 anonim ***** válasza:
80%

Olyan verzió nincs, hogy bókoljon, kedveskedjen, és nem feltétlen szavakkal mondja azt, hogy "tetszőőő", hanem fejezze ki a viselkedésével?

De egyébként ha ezek közül kell választani, akkor 3. Bár nem is igazán értem, hogy a második verzió mit takar:D

2020. márc. 22. 11:22
 9/22 anonim ***** válasza:
40%
3!
2020. márc. 22. 11:46
 10/22 anonim ***** válasza:
19%

Csak a kettes működik

Hármas max nagyon részeg lánynál

Egyes soha, elkönyvel vesztesnek, barátnőivel egyből viccet csinálnak belőled

2020. márc. 22. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!