Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Brutális elbocsátási hullám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Brutális elbocsátási hullám várható a kovetkező hónapban. Ez a nők javát hogy fogja érinteni, ha sok közgazdász, vállalkozó nem fog annyit keresni (netán munkanélküli lesz) és nem fogja tudni a nőket anyagilag támogatni, mint eddig? Keresnek mást?

Figyelt kérdés
2020. márc. 18. 20:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Pont, hogy egy szellemi dolgozó egy laptoppal ugyanúgy dolgozhat karanténból, mint előtte. Ezzel csak azok szívják meg, akik nem tudják hazavinni a melót.
2020. márc. 18. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
29%
Sőt, vannak, akik eleve otthon a szobából dolgoznak alapból régóta (és nem csak a youtuberek), mert a jövő ebben van.
2020. márc. 18. 22:47
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Nekünk a párommal home office van. Semmi bajunk köszönjük 😊
2020. márc. 18. 23:55
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
A 2-es valószínűleg szellemileg veszett el már régóta. :)
2020. márc. 19. 00:49
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ott hibás a kérdésed, hogy a nők java nincs anyagilag támogatva, én konkrétan egyet ismerek összesen. A nők java dolgozik, mert ma már nagyon ritka az, amikor egy nő megengedheti magának, hogy ne dolgozzon, mert keress annyit a férfi, hogy eltartsa. Ez az egyik, a másik meg az, hogy nem a pénzes pasikat fogják elbocsájtani, hiszen ezeknek a férfiaknak a nagyrésze szellemi munkát végezz, amit könnyen orvosol a home office. A nagy bajban a taxis, a pultos, a pincér van. Ők meg nem tartanak el egy nőt sem, mert nem kerestek eddig sem annyit.
2020. márc. 19. 08:33
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, jelenlegi kilátások szerint nekem biztosabb a munkahelyem, mint a páromé. Miféle támogatás? :D Még amikor egyetemre jártam, addig volt hogy néha megtámogatott kicsit, de azóta már felnőttünk... most speciel teljesen evidens, hogy ha én dolgozok tovább, ő meg nem tud, akkor én támogatom őt. De igazából reménykedem hogy mindketten megússzuk munka terén a dolgot és nem lesz gond.

N

2020. márc. 19. 08:35
 17/25 A kérdező kommentje:
hiába marad a home office, ha ő irodai munkát végez. De teszem fel ha olyan helyen dolgozik, hogy lent a munkasoron leáll a termelés, akkor ő hiába könyvel el bármit, ha nincs mit, mert nincs termelés. Egy idő után ő is repülhet ha ez 2-3 hónapig fennáll.
2020. márc. 19. 08:57
 18/25 anonim ***** válasza:
78%
Én fejlesztő vagyok, ő elemzéssel foglalkozik. Mindenhol is találunk állást jó pénzért. Ha itthon nem, távmunkában külföldön ugyanúgy. Ha nem, akkor csinálom azt, amit diák koromban, elvállalok mindenféle munkát, amire épp szükség van. Vagyok annyira intelligens, hogy egy alacsonyabb szellemi ráfordítást igénylő munkakörbe pár nap alatt beletanuljak. Nem értem a problémát.
2020. márc. 19. 09:03
 19/25 anonim ***** válasza:
3%

Sokan azt felejtik el, hogy lenézett kétkezi melósokra épül minden. Legyen ipari vagy mezőgazdasági dolgozó. Ha ők nem termelnek, ha a gyár, telephely nem terméke, nem üzemel akkor előbb utóbb semmi sem fog működni és senkinek nem lesz munkája. Feldughatja mindenki a szoftverét meg az ilyen olyan "home office" szarságát a seggébe ha nem lesz kaja, nem lesz tiszta víz, nem lesz energia. Akkor majd lehet lemezfelni a dolgokat, meg filozofálni, marketing kampányokat indítani, programozni...

Szóval nem kellene lenézni a dolgozó embereket.

És még mielőtt megkapnák én sem kétkezi melós vagyok.

2020. márc. 19. 09:42
 20/25 anonim ***** válasza:
51%
Lemezfelni helyett elemezni akart lenni. Csak a fos telefon baromságokra javítja át.
2020. márc. 19. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!