Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rosszul állok a társkereséséhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul állok a társkereséséhez, azért egyedül maradok? N

Figyelt kérdés

Mindig úgy voltam vele, hogy a férfi a belsőm miatt szeressen, ezért sosem cicomáztam ki magam, nem sminkeltem, nem hordtam szexi ruhákat. Természetesen senki nem hívott randizni soha, de még mindig reménykedtem, hátha lesz olyan férfi aki érdeklődik irántam.

Ma már be kell látnom, hogy sajnos a férfiak olyan nőkre buknak, akikhez hasonló sosem lehetek: Instagram lányok tökéletes homokóra alakkal, hibátlan bőrrel, csinos arccal stb. Vannak, akik szerencsések a genetikájuk miatt, mások arra építik az életüket, hogy jól nézzenek ki. A férfiaknak ők kellenek.

Hiába hangoztatják, hogy a természetes nők tetszenek nekik, látom én, hogy nagyon sok esetben azt hiszik a feltöltött ajkakról, nagy mellekről stb. hogy természetesek, pedig nem. Csak azt utasítják el, aki már nagyon túlzásba esett, a többiek pedig az etalon.

Most jöttem rá, hogy az én nézőpontom idejétmúlt. Úgy akartam, hogy magamért szeressen valaki, aztán onnantól már neki akartam volna tetszeni. De ez már nem így működik, a külsőbe kell beletenni apait-anyait, ha azt akarom, hogy egyáltalán szóba álljanak velem. Én nem vagyok ilyen, maradok önmagam, még ha ez azt is jelenti, hogy örökre egyedül maradok.

2020. márc. 18. 00:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

Tudnék neked linkelni smink nélküli/alig sminkelt, hibás bőrő lányt akinek instája sincs és mégis nagyon szépnek tartom.

Az más kérdés, hogy nem fogok.

2020. márc. 18. 08:00
 12/19 anonim ***** válasza:

Ahogy ahhoz a részhez értem, hogy "nekem sosem lesz olyan alakom"

Na, hát nem tudom hogy ez közvélekedés vagy sem, de nem a cicomától lesz jó alakod, pl nem fogsz lefogyni több fülbevalótól meg sminktől,meg az ilyen szarságoktóp...

Nekem nagyon nem jönnek be a műnők (bár be kell hogy valljam, a nagyon elhagyatottak sem biztos, valamelyik nap. Pl megtudtam, hogy a barátnőm néha azért szedi a szemöldökét, de kb ennyit tesz a "szépségért"... Hát mondanom sem kell, hogy nekem nagyon tetszik úgy ahogy van, rúzs, szempillaspirál, műköröm, meg a többi szarság nélkül.

Szóval nem emiatt vagy egyedül.

2020. márc. 18. 08:17
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Hát elég rosszul állsz a dolgokhoz, ne haragudj! Csúnyán fog hangzani, de a portékát tudni kell eladni. Attól, hogy feldobsz egy enyhe sminket, még nem leszel másik ember, hanem ha ügyesen csinálod, akkor kiemelheted vele a szépségedet. Ne azokból a videókból indulj ki, ahol csúnyácska lányokat addig vakolnak, míg plázacicának nem látszanak! Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy nem hordtál szexi ruhákat. Nem kell folyton csipkében, meg derékig felsliccelt ruhában járni, de egy jól kiválasztott ruhával szintén vonzóbbá teheted magad. Nem kell homokóra alkatúnak lenni ahhoz, hogy egy férfi szépnek, kívánatosnak találjon. De egy kis dekoltázs vagy szűkebb felső még nem azt jelenti, hogy meztelenül mész az utcára, és a testeddel próbálod eladni magad a szép belsőd helyett. Az így-úgy szabott nők egyrészt a szexuális fantáziát indítják be a férfiaknál (a többség nem gyereket akarna tőlük), másrészt státuszszimbólumok gazdag palik mellett. Félreértés ne essék, ugyanúgy lehetnek tartalmasak belül, és lehet őket igazán szeretni. A köznapi emberek viszont köznapi nőkkel lesznek boldogak, esnek szerelembe, stb., stb. Lényeg a lényeg: attól, hogy igyekszel szépnek lenni, még magadért fognak szeretni. De azért kell tenni is a dologért! Az ember sohasem tudja, mikor és miért figyel fel rá valaki az ellenkező nemből. Akár így is rád találhat a szerelem. Ja, és ne csak szélsőségekben gondolkodj: van átmenet aközött, hogy az alaphigiénián felül lesz@rod a külsőd, meg hogy reggelente két órán át vaxolgatod magad...!

Nekem kicsit olyan érzésed van, hogy nem is akarsz te senkit, csak jól megidealizálod magadnak, hogy nem veled van a baj, hanem a sok felületes kannal, akik nem hajlandóak magadért szeretni. Nézd meg az állatvilágot: ott még táncolnak is, csak hogy legyen végre párjuk! :)

2020. márc. 18. 08:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Van ám átmenet a slampos, magával nem torodo és csak a külsejével élő nők kozott.

Rajtam nincs semmi mű, nem öltözom utcasarki dolgozónak, de általában enyhén sminkelek és csinosan öltözködom. Magam miatt is. Így érzem magam komfortosan.

2020. márc. 18. 08:44
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Ez marhaság és általánosítás a részedről csak kibúvókat és kifogásokat keresel.
2020. márc. 18. 14:39
 16/19 anonim ***** válasza:
49%
Túlságosan válogatsz...
2020. márc. 18. 22:08
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Vagy troll vagy egy gyenge troll kérdéssel, vagy rossz felé keresgélsz. A szomszéd kocka Józsit te sem veszed észre, csak a menő vállalkozót. Ez a te bajod, vagyis neked az a férfi kell, akinek az általad felsorolt nő kell. A többség férfinak nem olyan nő kell pedig.... Te mégis ezeket a férfiakat akarod, akinek olyan kell.
2020. márc. 18. 23:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem halnál bele leheletnyi sminkbe, egy csinos ruhába, egy kedves mosolyba, az önfejlesztésbe.
2020. márc. 19. 19:56
 19/19 anonim ***** válasza:
annyira tipikus hatmillió válasz, 0 reakció a kérdezőtől:D
2020. márc. 20. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!