Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után adnátok vagy adtátok fel az elveiteket azért, hogy párt találjatok/ne legyetek tovább egyedül?
31éves férfi vagyok, voltak már kapcsolataim de az utolsó után rádöbbentem, hogy nem ezt akarom. Amióta bizonyos "elvárásokat" állítottam fel a lehetséges partnerekkel szemben, azóta egyszerűen nem akar összejönni semmi. Itt nem feltétlen a külsőre kell gondolni sokkal inkább a belső tulajdonságokra( lásd: ne legyen beképzelt, ne csak a bulizás legyen a középpontban nála, komolyan is el lehessen vele beszélgetni....)
Szerintetek megéri kitartani ilyen szempontból az elvek mellett vállalni azt, hogy egyedül marad az ember vagy nem?
5 évig voltam egyedül, én is azt hittem hogy tul nagyok az elvárásaim, lejjebb kéne adni, hisz 5 éve nem találkoztam olyan sráccal, aki megfogott volna.
mindneki mondta hogy tul magasra rakhattam a lécet... pedig csak annyira vágytam hogy ne legyen drogos, alkoholista és ne gyűlölje a munkáját, legyen hobbija.
gondolkodtam hogy feladom az elveim, 31 évesen nem várok már a számomra tökéletesre, meg a szerelemre, megállapodok valaki mellett, aki normális, rendes és kész.
jó hogy nem igy döntöttem, 5 éve után berobbant a szerelem, pont olyan amilyenre mindig is vágyta. persze vannak hibái, de nem érdekel, még azokat is imádom benne. érdemes várni.. jönni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!