Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, járnátok olyan nővel, aki depressziós, és ez ellen Rivotrilt szed?
Évekkel ezelőtt voltam depressziós, tehát tudom miről beszélek. Kb most a télen megismertem egy nagyon depressziós embert, de jól megértettük egymást, jól alakult minden. Viszont azt vettem észre magamon, hogy elkezdtem visszamerülni az évekkel ezelőtti állapotomba, megint a depresszió jeleit kezdtem mutatni, ugyanolyan borzasztó gondolataim voltak, mint neki. Egy darabig ott voltunk egymásnak, segíteni próbáltunk a másiknak, de mindketten egyre mélyebbre kerültünk. Szóval véget vetettem a dolognak és azóta minden a rendes kerékvágásba megy, már egyáltalán semmilyen depresszív tünetem sincs. Nagyon nem tettünk jót egymásnak, szerintem ő azóta szarabbul is lett, de nem folytathattuk a dolgot, a saját lelki békém érdekében. (Meg amúgy sem tetszett nagyon külsôre, de ez màs tészta.)
Szóval nálam itt eldôlt, depressziós személlyel nem jönnék össze. Nem is állnak még készen kapcsolatra, elôbb magukat kell rendbe hozni.
Tudom, a kérdés férfiakhoz szólt, bocsi hogy noként válaszolok.
Ebben az a kemény hogy a nemekben fordított kérdést, ennek a párját, pár órával a kirakása után töröltették a szélsőségesek.
Ez a témakör már tényleg diktatórikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!