Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, járnátok olyan nővel, aki depressziós, és ez ellen Rivotrilt szed?
Figyelt kérdés
2020. márc. 12. 11:20
11/26 anonim válasza:
Nem hiszem. Mivel én nem tudnék neki támaszt nyújtani.
12/26 anonim válasza:
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet feljelenteni azt az orvost, aki deprssszióra Rivotrilt ír fel?!
14/26 anonim válasza:
A Rivotil az milyen gyógyszer?
16/26 anonim válasza:
# 14
Tompító, nyugtató, ilyen drogos. Bár az igazi drogoknak a közelébe nem ér hatásilag - viszont függőségre (toleranciára) nagyon ott van a toppon..
17/26 anonim válasza:
Érdekes, hogy a férfiak túlnyomórészt igennel válaszoltak, a nők pedig nemmel. Érdekes, de meglepőnek nem mondanám.
18/26 anonim válasza:
3-as válaszoló vagyok. Jól le lettem pontozva úgy, hogy az itteni álmodozók közül nekem volt személyes tapasztalatom ezzel. Elhihetitek nekem, hogy k-rva könnyű beszélni erről, meg jaj majd én így meg úgy. Aztán amikor ott van a helyzet, a kórházba nem mehet be helyhiány miatt, neked munkába kéne menni, de nem mered egyedül hagyni, gyógyszereit nem hajlandó szedni, akkor próbálj okosan dönteni. Ja és külső segítséged nincsen. Lehet tovább álmodozni. Ezt is pontozzátok le, nulla tapasztalattal.
19/26 anonim válasza:
Nm, mert veszélyes mutatvány tud lenni.
20/26 anonim válasza:
Nem. A depresszió egy betegség.Előbb próbáljon meggyógyulni, addig minek neki párkapcsolat? Én sem síelek, amíg el van törve a lábam. Vannak prioritások, fontossági sorrend. Szerintem sokkal fontosabb lelkileg rendbejönni, mint hajkurászni az ellenkező nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!