Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon alacsony férfi nem válogathat örüljön ha egy nő szóba áll vele?
Figyelt kérdés
166 cm vagyok, nyilván szerintem ezért sikertelen vagyok a nőknek. Tegnap egy kövér nő akart tőlem valamit, de én nem vonzódok a kövér nőkhöz én sem vagyok kövér..2020. márc. 12. 07:26
1/8 anonim válasza:
A nők nem vonzódnak a kertitörpékhez.
2/8 anonim válasza:
Igen, de egy alacsony férfivel egyetlen nő sem fog (úgy) szóba állni. Az a kövér nő is valószínűleg csak hülyíteni akart volna.
3/8 anonim válasza:
A női átlagmagasság kb 160cm, nem értem miért ne találhatnál valakit akinek megfelelsz. Szerintem itt más probléma lesz.
5/8 anonim válasza:
Ha te Valogatsz és leszólod a Molett nőket meg is erdemled!!
6/8 anonim válasza:
Manapság bármilyen átlagos vagy átlag alatti örülhet ha egy nő szóba áll vele. Magasságtól függetlenül.
8/8 anonim válasza:
Kollégám kb. 1.60 magas. 2 gyereket nevel a feleségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!