Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen kicsi pénisz mérettel és merevedései zavarral jobb ha távol maradok a lányoktól?
Akkor pszichológushoz kell fordulni. Az is megér egy misét ahogy ezek szerint a nőkhöz viszonyulsz. Mind a kettőről érdemes lenne elbeszélgetned szakemberrel.
Máshogy nehéz kijönni az ilyen jellegű problémákból.
Valószínűleg pont így történne. De fogadd ezt el, sokaknál van így. Egyedül az egód baromsága ez, hogy elvárnád az őszinte istenítést. De minek. Ha élvezi veled, onnantól úgyis mindegy, ha szerelmes úgyis azt mondja amit hallani akarsz, ha meg szakítotok úgyis lefikáz majd, mert tudja, hogy érzékeny pontod és pontosan oda fog csapni. Ezért nem szabad sosem megbízni senkiben igazán, mert amint ellened fordulnak onnantól a "gyenge pont" lesz a támadás alapja.
Nem arra hogy menekülsz. Nem normális reakció a befelé fordulás csak azért mert valaki rád néz.
A másik hogy nem normális azt feltételezni hogy a másik csak azért hazudik mert... Miért is? Miért lenne jó valakinek együtt lenni veled ha nem elégedett? Miért feccölne erőt és energiát valamibe ami neki nem jó?
Nem a bizalom a kérdés hanem hogy ennyire gáz az önértékelésed.
Hát hogy vetítesz.
Te azt hiszed, hogy a nőknek kicsi a 13-14 centi. Miközben te látod kicsinek.
Ha mondjuk álló állapotban 8 centi lenne, akkor megérteném, hogy félsz az előítéletektől.
Mondjuk ezt átérzem, mert én is így vagyok ezzel, de majdnem teljesen sikerül elrejteni a környezetem elől. Tedd ezt te is. Belül szenvedsz, de legalább nem tudja senki, csak a "neten", de élőben még csak nem is sejtik.
Egyáltalán nem nehéz. Csak simán nem gondolsz rá egyáltalán. Beszélsz másokkal, reagálsz és kérdezel, ha egyedül vagy úgy teszel, mintha csak simán egy kicsit hóbortos lennél, mint mondjuk Mr.Bean és csak picit furának tartanak majd, de nem lúzernek. Nekem bejött. Még haverjaim is vannak, pár régi jóbarát, néhány jóakaró és pár szimpatizáns.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!