Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősként hogy lehet, vagy mennyi értelme van ismerkedni, úgy hogy minden nő exe valamiben mind jobb volt?
Pl gazdagabb, erősebb, szebb, humorosabb, okosabb, nagyobb intim méretű, jobb szerető, stb stb stb.
Ha semmiben nem vagyok kitünő akkor mi értelme van kapálózni, hisz nem vagyok jobb senkinél, és akik valamiben jók voltak azokat is dobták...
Próbálj meg pozitívan gondolkodni!
Egy ilyen negatív hozzáállás riasztó hatású.
Kifogást mindenre lehet találni, az anyám, az apám, a genetika, a társadalom, a politika..stb.
Csak hogy tudd, a te életedért egyedül csak te vagy a felelős, más nem.
Szerintem ne ezen kattogj. Mindég lesz nálad "jobb" valamilyen szinten. Mivel férfitársam vagy, ezért engedd meg, hadd jöjjek egy autós analógiával.
Volt már erős autóm (turbós 4WD-s épített vadorzó), nagyobb/tágasabb (minivan), jobb belső terű 'ésatöbbi.
Nevetni fogsz, a mostani kis (bájosan) gagyi 1.2-es autómat nagyon szeretem. Minden porcikájában volt olyan autóm ami ennél jobb volt, de nem érdekel, összességében tökre szeretem. Most ő a kedvenc és vigyázok rá. :)
Értelmetlen lemenni ilyen összehasonlíthatós baromságba. Ők exek (összeségében elbuktak, vagy elbukott a kompatibilitás*), statisztikailag roppant kevés esély van rá, hogy "ráverj" az exjeidre...
Szeressétek, tiszteljétek, becsüljétek egymást, mert összességében sokkal kompatibilisebbek* lesztek (nem ez a lényeg?)... Ne ess bele ebbe a hülye gödörbe.
41F
Stay positive!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!