Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idősként hogy lehet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősként hogy lehet, vagy mennyi értelme van ismerkedni, úgy hogy minden nő exe valamiben mind jobb volt?

Figyelt kérdés

Pl gazdagabb, erősebb, szebb, humorosabb, okosabb, nagyobb intim méretű, jobb szerető, stb stb stb.

Ha semmiben nem vagyok kitünő akkor mi értelme van kapálózni, hisz nem vagyok jobb senkinél, és akik valamiben jók voltak azokat is dobták...

2020. márc. 11. 10:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

Próbálj meg pozitívan gondolkodni!

Egy ilyen negatív hozzáállás riasztó hatású.

2020. márc. 11. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Kifogást mindenre lehet találni, az anyám, az apám, a genetika, a társadalom, a politika..stb.

Csak hogy tudd, a te életedért egyedül csak te vagy a felelős, más nem.

2020. márc. 11. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Hiába voltak jó tulajdonságai az exeinek, valamiért mégiscsak exek lettek belőlük, és valamiért most mégis neked ad esélyt. Lehet, hogy benned megvan valami olyan, ami belőlük meg hiányzott. Csak hozd ki magadból a legjobbat, érezd jól magad, aztán innentől kezdve mindent megtettél.
2020. márc. 11. 11:42
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
🤣
2020. márc. 11. 11:52
 15/18 anonim ***** válasza:
11%
Egyszerű a válasz. Ne akarj megfelelni nekik. A nők önző dögevők. Oda mennek ahol többet kapnak enni. Az idő előrehaladtával egyre kevesebb az élelemforrás, s kihullanak, megkeserednek. Nah te ne legyél ilyen. Ne másik ember(ek)től függjön a megítélésed, pláne ne nőktől, akik kizárólag önmagukat szeretik. Élj úgy ahogy szeretnél, de kizárólag önmagadra számíthatsz, és te legyél az aki eldönti, fogad-e maga mellé valakit, vagy nem. Mindenkinél van jobb, szebb, gazdagabb. Ezt nevezik fszkörhintának, mert a nők otthagynak egy szebbért, egy gazdagabbért. Azt a fószert is otthagyják ugyanúgy, és így tovább. Soha nem lesz elég jó senki nekik, de ne is akarj jó lenni neki, csak önmagadnak. Hidd el ha rendbe rakod az értékrended (de ehhez szrni kell a nőkre, a rinyára, minden dologra ami hozzájuk köthető) akkor jól fogod magad érezni, s elkezdenek kezdeményezni nálad, mert akarják a jót, s ezt mindig mástól várják. Ismerős? Ugye...
2020. márc. 11. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne ezen kattogj. Mindég lesz nálad "jobb" valamilyen szinten. Mivel férfitársam vagy, ezért engedd meg, hadd jöjjek egy autós analógiával.

Volt már erős autóm (turbós 4WD-s épített vadorzó), nagyobb/tágasabb (minivan), jobb belső terű 'ésatöbbi.

Nevetni fogsz, a mostani kis (bájosan) gagyi 1.2-es autómat nagyon szeretem. Minden porcikájában volt olyan autóm ami ennél jobb volt, de nem érdekel, összességében tökre szeretem. Most ő a kedvenc és vigyázok rá. :)

Értelmetlen lemenni ilyen összehasonlíthatós baromságba. Ők exek (összeségében elbuktak, vagy elbukott a kompatibilitás*), statisztikailag roppant kevés esély van rá, hogy "ráverj" az exjeidre...

Szeressétek, tiszteljétek, becsüljétek egymást, mert összességében sokkal kompatibilisebbek* lesztek (nem ez a lényeg?)... Ne ess bele ebbe a hülye gödörbe.

41F

Stay positive!

2020. márc. 11. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Neked aztán lehet mondani bármit.. igy én nem fogok :)
2020. márc. 11. 12:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Az idősek is ilyen idióták lennének?
2020. márc. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!