Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is nagyon vágyik arra, hogy valahol megszólítsa egy kiéhezett nő?
"Hogyha már annyira szeretik sokan ezt hangoztatni, hogy a férfi viselkedjen úgy, ahogyan elvileg kéne, akkor vajon miért nem születik minden férfi kellően bátornak ehhez?"
Hát kedves Kérdező, ez az evolúció része...:). A természet még mindig tudja a dolgát és gondoskodik róla, hogy a lehető legelőnyösebb tulajdonságok öröklődjenek tovább. Ezen biztos nevetni fogsz meg minden, de közelebb vagyunk a dzsungelhez még a mai nap is mint gondolnád. Ezt úgy értem, hogy olyan szinten ösztönből választunk párt, mint a fene. És hidd el, egy egészséges nő a férfias tulajdonságokra bukik, amilyen péládul az erő és a bátorság.
15-ös voltam.
""Egyébként a világ nagy részében egyenlőek a nők, tehát nincs miért küzdeni."
Papiron."
Igazad van, mert egy nőnek több joga van mint egy férfinak. Te megüthetsz, én nem. Te sírsz, több pénzt kapsz, én sírok kiröhögnek. Linkelhetek be ide millió oldalt, ami ezt bizonyítja, de gondolom felesleges, mert az van amit képzeltek (számotokra).
Nekem is ez a vágyam. És tudom, hogy ezzel mekkora kisebbségi véleményt képviselek (ahogy a többi válaszból is látszik), de ettől még én fordítva gondolkodom.
Ahol nekem kell kezdeményeznem a nőnél, ott úgy érzem, hogy a nő túl sokra tartja magát.
Értelemszerűen egy szép, sikeres és gazdag nő tarthatja sokra magát, mert van mire, de nála nem is szokott probléma lenni, hogy ne próbálkoznának be. Ők amúgy sem az én szintem.
Én azokról a nőkről beszélek, akik kikötnek valami falubikája mellett és jobb esetben csak elnyomják és házi cselédnek használják a kapcsolatban, rosszabb esetben még néha meg is verik őket.
Vagy azokról, akiket heti rendszerességgel megcsalnak, minden fontosabb, mint a nő, legyen az játék vagy focimeccs vagy sörözés a haverokkal.
Esetleg egy hónap után úgy élnek huszonévesen, mint két hetvenéves.
Vagy munkakerülő ember mellett kötnek ki, aki eltartatja magát és esetleg még a nő lakásába is beköltözik.
Vagy egy tróger, aki fűt-fát ígér, csillagokat lehazudja, majd még terhesen otthagyja a nőt, az meg a nyakán marad huszonévesen a gyerekkel.
És ne mondja nekem senki, hogy ilyen nők nincsenek, mert vannak szép számmal, rengeteg. Sokkal több, mint a sikeres, művelt, diplomás, csinos, igényes, stb.
De hát mindenki maga tudja, hogy kinek mire van szüksége.
Nagyon adom amúgy, aki az ősi ösztönökről meg a dzsungelről írt. Csakhogy már nem ott vagyunk. Csak gondolkodásban nem nőttünk még túl rajta.
Volt egy válaszoló, aki azt sérelmezte, hogy a 3 kezdeményező nő mennyire el volt szállva magától. Én pont fordítva látom. Ha tesz egy lépést a nő felém, akkor tisztelem érte. Természetesen ebből az egyetlen gesztusból még nem derül ki önmagában semmi, de egy pozitív előjel. Ahogy az is, ha azért nem szólít le, mert nagyon félénk.
De ha ő elvárja azt, hogy a férfi szólítsa le csak azért mert férfi, akkor feltételezem, hogy más szerepmegfelelési dolgokat is elvár. Én meg akkor ennyi erővel elvárhatnám a szüzességet meg a csadort és lehetne még tovább fokozni, ami senkinek sem lenne jó.
Tehát örüljünk annak, hogy egyenjogúság van és a nőnek is joga van olyan férfit fogni, aki számára megfelelő. De ha csak azok közül választ, aki nála is kezdeményez (meg rajta kívül még valószínűleg sokaknál), akkor magára vessen, ha a fent felsoroltak valamelyikébe botlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!