Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi is nagyon vágyik arra, hogy valahol megszólítsa egy kiéhezett nő?
Én nagyon!!
#3 lepontoztalak.
28/F
#22 Ez nem a szavak kiforgatása volt, hanem csak az információk hiánya.
Hogyha sokan még mindig azt mondják, hogy maradjanak meg a szerepek, akkor azt mondom, hogy kár, hogy férfinak születtem. De ezt szerintem azok mondják, akik sikeresek a nőket illetően.
Van az a helyzet, amikor a vágy felülírja az erkölcsöt, és az lesz a lényeg egy férfinak, hogy végre akarja már őt egy nő. Meg ha már az erkölcsöknél tartunk, nem hiszem, hogy ez olyan hú de fontos lenne a mai világban. Ha annyira fontos lenne, akkor nem lennének egyalkalmas meg laza kapcsolatok. Meg egyáltalán, ebben mi az erkölcstelen?
Egy megcsalás már az, de ez más téma.
"Ilyenkor hol a feminizmus meg hogy mindenki egyenlő?"
Gondolom srác vagy, akkor meg miért kéred számon ezt a férfiasságot leromboló bukott eszmét? Inkább meg kell tanulni férfinak lenni kezdeményezni és nem női szerepet felvenni hogy várod hogy más lépjen. Az az izgalmas ha én kezdeményezek, meg tudok valakit hódítani, tudod a vadász ösztön, ha nálam kezdeményez egy csaj nem is nagyon tudom komolyan venni valami hátsó szándékot sejtek.
"Egy fiú igen vágyik erre, egy férfi cselekszik és nem arra vár hogy megszólítsák."
Aham, ébredj királylány. Egy igazi férfi nem megy oda nőhöz, hanem fordítva. Minek menjen? Utána a nő csak "alattvalóként" néz rá, "nah ez is engem akar". Tolja fel az egójukat a nyári villám, én nem fogom. A nőnek semmi nem jó, akkor menjen oda a a nő ahhoz akit akar, mert ő dönt, de mint látjuk nem tud felelősen dönteni (válások száma). Nem egyszerűbb?
Ne keverjük már össze a laza kapcsolatokat és a normális párkapcsolatot. Ha egy nő kvázi felkínálkozik egy férfinak, a férfi vérmérsékletétől, aktuális kedvétől, stb függően belemegy vagy sem. De hogy nem fogja ezt a nőt komolyan venni, abban biztos vagyok.
15-ös voltam.
33N
Mondjuk ha egy nő megszólít egy férfit, abból miért következik hogy alkalmira keres? Furcsa felfogás.
Gondolom az szólítja meg a másikat, akinek előbb jut eszébe valami ismerkedős szöveg, ha már úgyis nézik egymást egy ideje. Nem tudtam hogy a nőknek ez tilos.
"Egyébként a világ nagy részében egyenlőek a nők, tehát nincs miért küzdeni."
Papiron.
Senki nem mondta, hogy 'tilos' egy nőnek megszólítani egy férfit. De én úgy látom (saját tapasztalat és a baráti, ismerősi körömben látottak alapján), hogy egy normális, érett férfinak igenis fontos az, hogy ő legyen a kezdeményező fél, hogy férfinak érezhesse magát ezáltal, hogy meghódítsa a nőt. Könnyű préda sose jó.
Én így látom, ezt tapasztaltam, ezért nem fogok soha kezdeményezni. Mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.
33N
Ezt egy nő sosem fogja igazán megérteni, mert eleve nem is lesz ilyen helyzetben, illetve nagyon kis arányban vannak ilyen nők. Már tettem rá utalást, hogy van olyan helyzet, amikor már nem számít a férfiasság, meg a vadászösztön, amikor a sikertelenség és a bátorság hiánya felülírja mindezt. Hogyha már annyira szeretik sokan ezt hangoztatni, hogy a férfi viselkedjen úgy, ahogyan elvileg kéne, akkor vajon miért nem születik minden férfi kellően bátornak ehhez? Igaza van annak a hozzászólónak, aki azt írta, hogy kezdeményezzenek a nők, válasszanak maguknak, menjenek oda ők ahhoz aki kell nekik, ha már ők döntenek eleve.
Én nem érezném magam kevésbé férfinak, ha egy nő megtenné ezt velem. És szerintem sok férfi van így ezzel. Ez mindenkinek a helyzetétől és adottságaitól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!