Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen témával jól indítanék egy idegen lánynál a Facebook?
Figyelt kérdés
Nagyon meg tetszett egy lány, gyönyörű kedves mosolya van.
Láttam a sportolóknál ezt adta meg: motiváció mindennapokra.
Ez jó kezdés lenne?
Szia! Láttam hogy motiváció mindennapokra adtad meg a sportnál.
Milyen sportokat szeretsz?
Ha nem jó, akkor hogy tudnám elérni hogy tudjunk beszélgetni?
2020. márc. 10. 19:21
22/24 anonim válasza:
Kérdező! Írj neki, amit akarsz, de esélyed az szerintem nincsen. Ez nem az ajándékbolt kirakata, hogy ráböksz arra, aki megtetszik neked, és viheted. Érdekel téged egyáltalán az, hogy az a bizonyos lány hogyan érezné magát a társaságodban?
23/24 anonim válasza:
1. Tényleg nehezen érthető amit írsz. Ez nem csak társkeresésnél, de az élet többi területén is hátrány.
2. Komolyan?
"Sportolók: motivációk a mindennapokra"
Ebből te annyit tudsz kinyögni, hogy rácsapsz a ctrl+c ctrl+v billentyűkre?
"Helló, láttam hogy a motivációkat a mindennapokra adtad meg a sportnál"
Micsoda kreativitás.
Annyi mindent ki lehetne hozni ebből.
24/24 anonim válasza:
Indíts Így: "Ne haragudj,hogy ismeretlenül írok,de nagyon szimpatikus vagy, gyönyörű a mosolyod!" Ezt érti is, és ha vevő a facés ismerkedésre válaszolni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!