Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok lennének az igényeim a nőkkel szemben?
1. Gyerek előző kapcsolatból: max 1 db, 0 plusz pont.
2. Tetoválás: 0, ha piercing sincs az plusz pont.
3. Magasság: 164-178cm, 170-174cm plusz pont.
4. Kor: 30-nál ne legyen idősebb, a 20 és 25 év közöttiek plusz pontot kapnak.
5. BMI: max 25, ha 20 körül van az plusz pont.
6. Haj: vörös nem játszik, ha barna az plusz pont.
7. Szőrtelenítés alapelvárás, IPL plusz pont.
8. Mell: minimum B kosár, C-D kosár plusz pont.
9. Heteroszexuális elfogadható, biszexuális plusz pont.
10. Ne legyen pénzéhes, ha azért nem pénzéhes, mert már tele van pénzzel, az plusz pont.
Az exem az összes feltételnek megfelelt és a 2-3-4-5-6-8-9. pontban a plusz pontot is megkapta.
40 éves vén phaszkent szánalmas vagy.
30 éves nő, a két szép szemedért?
20-at akartam írni, bár a 39 is túl fiatal hozzád.
Belső tulajdonság meg mindegy?
Amúgy hova tűnt a tökéletes ex?
Csak az a probléma hogy te mar 40 vagy több vagy de 20 eves lányt keresel mert a 20 eves az meg nem no az meg lany! Az meg a masik hogy 20-25 év közöttieknek a 98%-ának nincs gyereke!
Ja igen a biszexualitást is problémának látom mert azt írod kapcsolatot akarsz de igazából egy jo dugó partnert aki benne lenne a harmasba...
Amigy elég szánalmas hogy egy gyerek nem probléma de a 30 feletti mar az... 🧐😬😏 inkabb mondanálak egy viccnek mint komoly embernek aki tudja mit akar...
1.+
2.+
3. 169 cm vagyok ez nem tudom mit jelent itt
4. 28 év igy -
5. 22 igy -
6.+
7. Nincs IPL és nem is lesz
8.+
9. ?
10. van pénzem de nem ilyenek számára
Egyéb kérdés ? Ilyen igényekkel minimum milliárdosnak kell lenned hogy nőt találj. Mivel a pénz fontos, gondolom csak egy kis nagyarcú munkás gyerek vagy aki álmodozik.
Nem túl nagy igény
Leirhatom, hogy a 8-as kivetelevel mindnek megfelelek, sot a tobbinel a plusz pontok is illenek ram, de egy kapcsolat még ezek meglete mellett is annyi mindenen elcsuszhat :)
Te is tapasztaltad
Lehetnek elvarasok, mindannyiunknak vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!