Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire tolerálják egy kapcsolatban azt hogy csak 2,3 percig bírom az aktust?
Elkezdtem csinálni és elkezd jönni, nem tudom vissza tartani pedig próbálom de jön egyszerűen....
Lehet így komoly kapcsolatom ha mindent megteszek és nagyon érzelmes vagyok az ágyban?
"Volt is ám autómosós szex"
Volt is félrekefélés a nők részéről bőven;)
Bocs, de en nem tudom toleralni.
Eddigi tapasztalataim alapjan, az elojatek volt vagy 2 perc, az aktus 2 perc es en kb meg bele se kezdtem, nem hogy el is elvezzek. Azokrol beszelek, akik hamar elmentek. A
Aki tovabb birta, annak a szexualis kulturaja is fejlettebb volt.
Szoval nagyon beled kellene, hogy szeressek ahhoz, hogy legyen eleg turelmem.
Önkielégítés közben tudsz gyakorolni, hogy tovább bírd.
Ez így nem oké
Lehet rajta javítani. Ha masztizol es ezred hogy jön állj le. Min fél óràig tartson a maszti. Szexnèl pedig ne told be rögtön. Legen min fél óra előjáték, amikor a nő már tocsog és húz magára megőrül azért hogy berakd akkor tedd be, de magyon lassan. Amikor érzed hogy elélvezel vagy nagyon izgulsz akkor állj le, ha még mindíg sok az inger akkor vedd ki és nyaljad addig amíg megnyugszol.
Ha berakod gondolj masra, kezdj el számolni, összeadni, szorozni fejben. Ettöl nyersz egy kis időt.
Soha me magadra figyelj hanem a nőre, mire hogy reagál.
1.: Nyalással kompenzálok - előjátékként (van, hogy 1 orgazmus után még tovább nyalom a csajt)
2.: Általában fizetek - vagy hivatásos prostihoz megyek (rosszlányokról) vagy félhivatalos csajhoz (nem hirdető, de kér érte pénzt).
Ilyen esetekben nem érdekli a csajokat sem az, hogy a farkam nem éri el a mai nők minimum elvárását a 20-25 centit, de még a kevésbé bevállalósabbak által belőtt 18-as határt. Sem az, hogy 2-3 percnél nem tart tovább az aktus.
Mivel elég gusztustalan fejszerkezettel áldott meg a sors a nőket távol tudom magam tartani, a vagyoni helyzetem pedig megengedi hogy heti 2-3 ... esetenként 4 fizetős kalandot bevállaljak.
Figyu, ha jol nyalsz és megfelelő az előjáték szerintem a nők 90%at nem erdekli, hogy a szex maga 3 perc vagy fél óra.
Mondom ezt úgy, hogy kb. A férfiak 95%ának az álomnő kategóriájába tartozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!