Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még rajtam kívül olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül olyan ember, aki kizárólag anyagi okokból, tudatosan döntött úgy, hogy neki nem kell párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Tehát aki nem magát a párkapcsolatot utasítja el, hanem olyan feltételrendszert szabott, ahol az első helyen az egyéni gyarapodás áll, ez pedig összeegyeztethetetlen azzal, hogy valaha is párkapcsolata lehessen.

2020. márc. 8. 02:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Mellesleg világmegváltó tervek megvalósításával is csak az tud foglalkozni, akit nem forgácsolnak szét a háztartási munkák. :-))
2020. márc. 9. 18:30
 12/17 anonim ***** válasza:
29%

"... ahol az első helyen az egyéni gyarapodás áll, ez pedig összeegyeztethetetlen azzal, hogy valaha is párkapcsolata lehessen"

Ha bennem merülnének fel ilyen gondolatok, akkor akkor arra a következtetésre jutnék, hogy súlyosan önkorlátozó és önbüntető programokat futtatok, amivel a saját boldogságomat szabotálom.

Nekem eddig három hosszú évekig tartó párkapcsolatom volt, soha nem az anyagi szempontok alapján választottam, de eddig egyetlen olyan párkapcsolatot sem sikerült összehoznom, ahol ne jártunk volna mind a ketten jobban anyagi szempontból (is) egy együttéléssel, mint amikor külön éltünk - akár közös albérletben, akár egyikünk lakásában költöztünk össze.

Mondjuk nyilván kevesebb pénzből kijönnék 4-3 lakótárssal, az általuk rendelt életek és a nagymamák házi kosztjának maradékán potyázva - amit felhoztál példának - de felnőtt, dolgozó emberként már nem azokra az életkörülményekre és arra az életvitelre vágyom, ami koleszos diák korunkban tökéletesen megfelelt.

2020. márc. 9. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

#8: Az eseteid sarkalatosak és lássuk be, nem ez a jellemző:

1, A munkáltató általában munkásszállót biztosít. Elhiszem, hogy van, akinek azt a szintet beveszi a gyomra vagy sajnos csak ilyen lehetősége van, de én nem vállalnám.

2, Hát, az én barátnőimnek nem voltak extra igényeik, takarítottak és mostak rám. Kaját is csináltak. A srác lakótársaimat is bírtam egyetem alatt, de sosem takarítottak, mindent bezabáltak és széthagytak.

Annyira izzadságszagúak ezek a kérdések, amik arról akarnak szólni, hogy másokat győzködnétek, de igazából magatokat győzköditek a csajmentességről. Van olyan ismerősöm, aki nem akar barátnőt és nem próbálja meg igazolni önmagát. Simán megmondja, hogy neki most nem kell és ennyi. Nem mondja azt, hogy így jobban jár anyagilag vagy ilyesmi, csak nem akar barátnőt.

Fel kéne nőni. Lehet, hogy egy nő segítene felnőni...

2020. márc. 10. 00:18
 14/17 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor annyira csúnya vagyok vagy a személyiségem rossz, hogy nekem csak olyan nők jutottak, akik nemhogy bármiféle házimunkát nem csináltak, rendetlenebbek voltak, mint a legtöbb férfi. Szórták a pénzt, céltalan életet éltek, hülyének néztek, ha feltettem nekik egy egyszerű kérdést, hogy hogyan képzelik el az életüket 5 vagy 10 év múlva, vagy realitásoktól messze elrugaszkodott álomképeket vázoltak.

Nem mind volt ilyen, de a többségnél ezt tapasztaltam. Ezen kívül egy olyan volt, aki tényleg saját erőből épített karriert, céltudatos volt, csakhogy ő meg emiatt megszokott egy olyan életszínvonalat, amihez nem tudtam kapcsolódni, ő meg hosszútávon olyan párt akart, aki hasonló életszínvonalon él mert kényelmetlen lett volna neki az is, ha neki kell helyettem is fizetni meg az is, ha én itthon maradok, ő meg egyedül vagy a barátnőivel utazgat. Volt amit ki tudtam volna fizetni és volt amit nem, de óriási különbség volt közöttünk. És nagyon nem mindegy, hogy valaki a jövedelme 5%-át költi szórakozásra és nyaralásra vagy 50%-át.

2020. márc. 10. 01:30
 15/17 anonim ***** válasza:
10%
Én az ilyenek miatt tervezek kilépni idővel a mostaniból. A barátnő egy anyagi szempontból vett béklyó, csak zabálja az ember pénzét, és felemészti a jövődet. Egy független férfi negyven évesen is kezdhet új karrierbe, egy családos/feleséges, ezt hogy csinálhatná meg? Sehogy. Ha értéktelen bukott senkinek akarod érezni, akire csak az elföldelés vár, akkor legyen barátnőd.
2020. márc. 11. 00:00
 16/17 A kérdező kommentje:

Maximálisan egyetértek 15-ös. És ezt valahogy szándékosan nem akarják érteni a nők, hogy nem úgy értjük, hogy nekünk kell közvetlen módon fizetni, a közvetett költsége nagyon magas egy barátnőnek. És azért, mert rugalmatlanok és nagy az igényük.

Egyesek bebeszélik maguknak, hogy milyen jó osztozni a lakbéren meg a rezsin, de az pont nem párkapcsolat. Az én hitvallásom, hogy minél könnyebben ki tud lépni mindkét ember a kapcsolatból, annál jobb, hiszen úgy az igazi, úgy biztosan téged akar a másik, nem csak a fele lakbért, fele rezsit.

2020. márc. 11. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
52%
#16 ott a pont.
2020. márc. 11. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!